Eugen Trică: "Vom fi agresivi"

Ultima actualizare:
Eugen Trică
Eugen Trică

CFR Cluj încearcă să-şi lingă rănile provocate de eşecul usturător din campionat, contra celor de la Pandurii, 0-4. Pentru fotbaliştii lui Trică nu e nici o ocazie mai potrivită decât cea de diseară, când întâlnesc rivala locală, Universitatea, în semifinalele Cupei României.

CFR Cluj – Universitatea Cluj nu este doar derbiul Ardealului, ci şi al orgoliilor celor două echipe, ambele rănite în acest început de retur. “Şepcile roşii” vin în Gruia cu un nou staff tehnic, după ce George Ogăraru a fost demis, în locul său fiind instalat Adrian Falub.

”E un meci special pentru toată lumea. Toţi aşteaptă meciul acesta. Cât nu am fost antrenor am fost cel mai mare suporter al lui “U” Cluj. Acum sunt antrenor şi mă concentrez să-i batem mâine”, a mărturisit noul tehnician al lui “U”.

Partida vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru oaspeţi, pentru că fotbaliştii lui Trică vor să-şi ia revanşa, după eşecul din campionat în faţa Pandurilor. Tocmai de aceea, antrenorul CFR-ului a anunţat că echipa sa va fi ultra ofensivă. “Cu siguranţă veţi vedea un alt CFR faţă de ultima partidă. Veţi vedea un CFR foarte agresiv, care o să atace şi care vrea să îşi ia o opţiune serioasă pentru calificarea în finală. După Steaua - Dinamo, al doilea derby al României este Universitatea cu CFR! Cupa României rămâne un obiectiv. Cine nu şi-ar dori să câştige un trofeu”, a spus Eugen Trică.


    Eugen Trică
Eugen Trică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net