Eroul Rapidului şi-a bătut patronul

Ultima actualizare:

    Gekov a avut un debut  de senzaţie la Rapid,  marcând golul victoriei  din GhenceaFoto: Răzvan Păsărică
Gekov a avut un debut de senzaţie la Rapid, marcând golul victoriei din GhenceaFoto: Răzvan Păsărică

Victoria Rapidului din derby-ul cu Steaua a demonstrat că şi mercenariatul poate da roade dacă se fac alegerile potrivite. Giuleştiul s-a umplut de cehi, iar mijlocaşul care a marcat golul victoriei în minutul 60 a impresionat chiar la primul meci.

Marcel Gecov este un mijlocaş central de 27 de ani creat de Slavia Praga şi care a jucat mulţi ani în prima ligă din Cehia, bifând chiar şi o selecţie în naţională. Fotbalistul a făcut parte din echipa lui Slovan în celebra „minune de la Liberec”, din 2009, în care Dinamo a întors de la 0-3 şi s-a calificat la penalty-uri în grupele Cupei UEFA. Gecov a ratat atunci o lovitură de pedeapsă, contribuind la succesul românilor. Mijlocaşul s-a transferat apoi în Premier League, la Fulham, dar a prins doar câteva partide pentru englezi. De acolo a plecat în Belgia, la Gent, şi înapoi la Slavia.

În ultimul său contract cu praghezii, Gecov a avut mari probleme cu încasarea salariului şi la un moment dat a cedat nervos la o discuţie cu patronul clubului. Acesta l-a lovit chiar cu capul în figură pe cel care a refuzat să-l plătească, fapt care i-a cauzat plecarea. În ciuda acestui episod, Gecov este un tip liniştit şi foarte inteligent, absolvind secţia de afaceri şi management a Universităţii din Praga. „Mă simt minunat. Ştiu că meciurile Steaua - Rapid sunt speciale şi sunt foarte fericit. Am primit o pasă foarte bună şi am marcat. Tot sezonul va fi greu, aşa că acesta a fost doar începutul. Cred că am scos şi un penalty, dar nu mai contează”, a afirmat Gecov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net