Era să moară pe teren

Ultima actualizare:

    Andrei Miron a fost  accidentat de portarul  oaspeţilor în minutul 48Foto: sportpictures.eu
Andrei Miron a fost accidentat de portarul oaspeţilor în minutul 48Foto: sportpictures.eu

Partida Chiajna – Botoşani (scor 3-0) din optimile Cupei Ligii a produs un moment de groază: la un duel între Miron şi Pena, portarul Pleşca a intervenit şi şi-a izbit involuntar colegul, care acum va fi indisponibil o lună.

Ilfovenii au ajuns în sferturile Cupei Ligii, dar reuşita a fost umbrită de un incident nefericit petrecut în tabăra adversă.  În minutul 48, Miron s-a luptat cu rivalul Pena pentru un balon, iar goalkeeperul moldovenilor, Pleşca, a intervenit pentru a prinde balonul, dar cu preţul unei intervenţii brutale asupra coechipierului său din apărare.

“Din cauza mea s-a accidentat. Am vrut să resping un balon pe care-l urmăreau ei şi contactul dintre mine şi George a fost foarte violent. L-am lovit în spate, la coaste, şi mi-am dat seama că e ceva grav. Scuipa sânge, îmi era frică să nu aibă vreo coastă fisurată şi am făcut semn să vină repede Salvarea”, s-a scuzat portarul. Miron, care în 24 de ore a jucat două meciuri oficiale, cu naţionala de tineret contra Armeniei în preliminariile EURO 2017 şi apoi cu Chiajna, a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti şi după mai multe analize s-a constatat că are „o contuzie pulmonară dreapta cu hemoptizie (n.r. – scuipă sânge)”. Medicii au anunţat că acum nu mai e în pericol, dar o lună nu va avea voie să facă efort, ceea ce înseamnă că pentru el campionatul s-a încheiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net