Emoţii cu Cristiano Ronaldo! Pierde finala Ligii Campionilor?

Ultima actualizare:

    Ronaldo s-a accidentat după un contact cu Pique
Ronaldo s-a accidentat după un contact cu Pique

Accidentat în derby-ul cu Barcelona, Cristiano Ronaldo le dă emoţii madrilenilor în vederea confruntării cu Liverpool de la 26 mai.

Cu mai puţin de trei săptămâni până la finala Ligii Campionilor, Ronaldo e nevoit să treacă peste o entorsă la gleznă suferită duminică seară, la Barcelona.

Fără miză din punct de vedere al clasamentului, „El Clasico” Barca – Real (2-2) a însemnat doar o încleştare de orgoliu între cele două mari rivale. Atât Leo Messi cât şi Cristiano Ronaldo şi-au făcut loc pe tabela de marcaj, însă portughezul a avut cel mai mult de suferit. Chiar la faza golului din minutul 14, CR7 a ieşit şifonat după contactul cu Gerard Pique, iar grimasele sale au lăsat de înţeles că nu e vorba de o accidentare uşoară.

Ronaldo a rămas pe teren până la pauză, dar n-a mai ieşit de la vestiare, Zinedine Zidane preferând să-şi menajeze starul. „Nu ştiu sigur ce are, el spune că nu e mare lucru. Vom face analize şi vom vedea exact ce s-a întâmplat”, a spus tehnicianul francez.

În cel mai fericit caz, Ronaldo se va alege cu o entorsă uşoară şi va reveni la timp la antrenamente pentru a putea juca la 26 mai finala Ligii Campionilor contra lui Liverpool. Totuşi, până la verdictul definitiv al medicilor, oficialii Realului s-au temut de ce e mai rău, adică de o absenţă a lui Cristiano în marele meci de la Kiev.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net