Eliminați în 3 minute! Giurgiuvenii au primit două goluri pe final și au ratat calificarea în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Olandezii au fost mereu primii la minge
Olandezii au fost mereu primii la minge

După 3-2 la Giurgiu, fotbaliștii Astrei au pornit cu gânduri de calificare în Olanda.

Elevii lui Șumudică aveau avantaj de un singur gol în fața celor de la Alkmaar și anunțau intenții ofensive. Totul a fost  însă doar la nivel declarativ, pentru că, în realitate, au avut un singur șut pe spațiul porții, iar rezultatul a venit în consecință.

Astra are cel mai bun atac în Liga 1, dar și cea mai slabă apărare, iar fragilitatea din defensivă s-a văzut cu ochiul liber exact când nu era cazul. În returul cu Alkmaar, din Liga Europa. Meciul a pornit de la 3-2 de la Giurgiu, însă față de săptămâna trecută, fotbaliștii lui Șumudică n-au reușit să se apropie periculos de poarta batavilor. Din contră, au tras un singur șut pe spațiul porții în tot meciul. Au preferat un joc la așteptare, pe contraatac și au fost pedepsiți rapid. Pe final, în doar 3 minute, românii au fost ”execuțați”. Întâi a marcat Van der Linden, după o gafă a lui Silviu Lung jr, până atunci cel mai bun om al giurgiuvenilor, iar  Muhren a închis tabela, asigurându-i lui Alkmaar calificarea în grupele Ligii Europa.

”Mă așteptam la altceva!”

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a comentat extrem  meciul din Olanda. ”Am jucat prost, fără pic de agresivitate. Ei au fost mult peste noi. Nu am știut să gestionăm fazele în anumite momente. Mă așteptam la cu totul altceva de la echipa mea și mai ales de la unii idntre jucători. Nici nu m-a interesat să joc la 0-0, dar s-a activat instinctul de conservare. Am ajuns în minutul 80 nemeritat cu scorul de 0-0 la câte ocazii au avut. Nu am arătat bine nici fizic, deci această calificare a celor de la AZ este meritată. Am avut probleme și de lot, am suferit și din acest punct de vedere.”, a spus Șumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net