Ele conduc fotbaliştii din derby

Ultima actualizare:
Steliştii şi dinamoviştii  promit un duel de foc  în seara asta
Steliştii şi dinamoviştii promit un duel de foc în seara asta

„El Clasico” de România va demonstra cine a fost mai pricepută în perioada de transferuri: Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf, cea care deţine sub contract majoritatea fotbaliştilor importanţi ai Stelei, sau fata cea mică a lui Rednic, Luana, cea care a adus o echipă întreagă sub comanda tatălui său.

Anamaria Prodan, poreclită şi sexy-impresara, are concurenţă serioasă în domeniu. Despre „jumătatea” antrenorului roş-albaştrilor se ştie că activează de mult timp în domeniu şi are un portofoliu de invidiat. Diseară, în confruntarea din „Ştefan cel Mare”, mai mult de jumătate din echipa de start a roş-albaştrilor ar putea fi alcătuită din oamenii ei. Printre ei se numără Niţă, Filip, Tamaş, Pintilii, Râpă, Bourceanu, Adi Popa şi Nicuşor Stanciu. Mai puţin ştiută însă e Luana. Blonda de 25 de ani e înzestrată cu un corp atletic datorită anilor în care a practicat tenisul de performanţă, e absolventă a facultăţii de Drept şi, din 2014, se ocupă de tranzacţiile cu fotbalişti.

Colaborează cu o firmă din Croaţia şi Mircea Rednic e un client puternic. De fapt, el a recunoscut recent că are doi favoriţi în domeniu, pe Marius Iorga şi pe Luana. „Eu aleg jucătorii, iar Luana, care are licenţă de vreun an şi jumătate, obţinută în Belgia, mă ajută. Sunt sigur că toţi cei care au venit la echipă vor aduce un plus şi randamentul lor va fi cu mult mai bun faţă de cel al oamenilor de care ne-am despărţit”, a spus “Puriul”.


    Steliştii şi dinamoviştii  promit un duel de foc  în seara astaFoto: Mediafax
Steliştii şi dinamoviştii promit un duel de foc în seara astaFoto: Mediafax

Cum Dinamo a fost extrem de activă în această perioadă de mercato, plecând un întreg prim 11 şi venind tot atâţi inşi, Luana are şi ea cu ce să se mândrească în partida din “Groapă”. Feroezul Kaj Bartalsstovu, Patrick Ekeng sau Romario Kortzorg sunt printre oamenii aduşi de ea în “haită”. Pasiunea pentru fotbal i-a fost insuflată de părintele ei şi treptat fata şi-a făcut loc în lumea sportului–rege. A avut şi un iubit cunoscut, pe Gicu Grozav, fost jucător al celor de la Petrolul sau Dinamo, şi relaţiile tatălui au ajutat-o din ce în ce mai mult. Interesant e că deşi Anamaria şi Luana sunt concurente, ele au legături de prietenie, fiind văzute ocazional în timp ce servesc masa împreună. Bineînţeles, cunoştinţă le-a făcut Mircea Rednic, cel care e destul de apropiat de cuplul Prodan – Reghecampf.

Dinamo, în cupele europene?

Trupa lui Rednic a ieşit din insolvenţă şi ar putea fi primită în competiţiile europene în sezonul 2016-2017. Conform spuselor fostului federal, Chivorchian, UEFA ar trebui să-şi dea acceptul, dacă şi răspunsul Comisiei de Licenţiere a FRF, condusă de Viorel Duru, e favorabil. “Cei de la Dinamo au fost de bună credinţă,şi-au plătit datoriile la timp, iar forul european ar trebui să-i lase să joace”, a completat şi directorul din cadrul comisiilor UEFA, Ionuţ Lupescu.

Arbitrul, duşmanul «câinilor»

Partida va fi condusă la centru de Radu Petrescu, un “fluieraş” din Bucureşti. Arbitrul de 33 de ani nu e totuşi pe placul gazdelor. În turul acestei ediţii, în meciul cu CFR, Petrescu a eliminat trei dintre dinamovişti, iar pe Rednic l-a trimis în tribune pentru proteste. Jucătorii roş-albi au fost surprinşi de camerele tv când discutau între ei şi concluzionau că “centralul” e stelist. În plus, după acel meci, fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, a dat de înţeles că Petrescu era omul de casă al celor de la CFR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net