Ei s-au relansat, dar clubul nu l-au salvat

Ultima actualizare:

    Săpunaru va fi convocat  şi la naţională după  evoluţiile de la RapidFoto: sportpictures.eu
Săpunaru va fi convocat şi la naţională după evoluţiile de la RapidFoto: sportpictures.eu

Jucătorii şi antrenorii Rapidului din acest retur au semnat cu toţii contracte pe cinci luni cu două obiective clare: evitarea retrogradării şi saltul spre o echipă cu bani. Planul personal a ieşit, dar cel colectiv a eşuat.

Ţintele individuale s-au concretizat pentru că unele zvonuri deja se confirmă. Cristian Săpunaru are o ofertă de la Udinese, unde l-au propulsat cele patru goluri din retur şi meciurile bune făcute constant. Fraţii Oriol, daţi afară de Blackpool din liga secundă din Anglia, sunt curtaţi de multe echipe, inclusiv de Dinamo. Gecov, unul dintre cei mai buni străini ai Rapidului în 2015, e pe cale şi el să reuşească o întoarcere la o echipă de primă ligă din Cehia, ţara lui natală, iar fundaşul Cmovs e dorit în Cipru, după ce înainte de Rapid ajunsese prin China. Nu în ultimul rând, antrenorul Bergodi, care stătuse un an pe bară şi pe care Rapid l-a reintrodus în circuit, are şi el contacte cu Udinese. În schimb, Rapid e pe buza prăpastiei, cu şanse minime de salvare de la retrogradare, practic principalul lucru pentru care au venit cu toţii în Giuleşti.

Săpunaru a scăpat după bătaia cu Bawab

Nervii de la finalul partidei cu CS U Craiova, când Cristi Săpunaru şi Thaer Bawab s-au luat la bătaie şi au iscat un conflict general, n-au avut consecinţe. Arbitrii şi observatorii n-au notat nimic în rapoartele de joc şi nici unul dintre jucătorii implicaţi în incidente n-a fost suspendat. Astfel, atât „Săpun”, cât şi fraţii Oriol, alţi doi combatanţi importanţi duminică seara, vor putea juca sâmbătă la Cluj, împotriva CFR-ului, în meciul care îi poate retrograda matematic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net