Edi Iordănescu şi Mirel Rădoi, recordmeni în Liga I

Ultima actualizare:

    Pe băncile adversarelor din această seară stau Mirel Rădoi, 34 de ani, şi Edi  Iordănescu, 37 de ani, adică cei mai puțin experimentați antrenori din campionat
Pe băncile adversarelor din această seară stau Mirel Rădoi, 34 de ani, şi Edi Iordănescu, 37 de ani, adică cei mai puțin experimentați antrenori din campionat

Mirel Rădoi e mezinul Ligii I, record deţinut până la apariţia sa în competiţia internă de rivalul de la trupa gorjeană. Cei doi au meci direct duminică, 25 octombrie.

Edi Iordănescu. Deosebirea e că cel din urmă are licenţa PRO şi nu figurează în acte ca delegat, aşa cum e notat stelistul. Oamenii ce coordonează confruntarea de pe Arena Naţională au trăsături comune. Edward Iordănescu, Edi cum e strigat de cei din club şi de cunoscuţi, a condus şi el trupa roş-albastră pentru o scurtă perioadă, în toamna lui 2010, înlocuindu-l pe Ilie Dumitrescu. Pe lângă trecutul stelist şi simpatia declarată pentru clubul din Ghencea, cei doi sunt cei mai „cruzi” din Liga I.

Mirel Rădoi are 34 de ani, împliniţi la data de 22 martie 2015, iar Iordănescu junior are 37, atinşi la 16 iunie 1978, vârste la care alţii încă mai activează pe terenul de fotbal. Totuşi, ei au ales alte cariere, cu drumuri diametral opuse.

Tehnicianul de la Pandurii a început în ligiile inferioare, a trecut de la statutul de secund la principal şi prima misiune din această postură a fost la ASA Târgu Mureş. Acum e la echipa gorjeană, pe care a preluat-o în iarna trecută şi pe care a transformat-o într-o rivală de temut pentru oricine din Liga I. Cifrele „vorbesc” de la sine: din august nu a mai pierdut, mai exact de opt jocuri în campionat.

„Noi în ultimele jocuri nu am mai simţit gustul înfrângerii şi cred cu tărie că putem prelungi starea şi după această etapă. Am văzut că la meciurile Stelei de acasă nu se mai înghesuie lumea, dar sper să-i fie stârnit interesul fiindcă se confruntă două echipe ce traversează o perioadă bună”, a anunţat el. De partea cealaltă, Mirel Rădoi a „ars” etapele şi s-a instalat „principal” al Stelei. Dar, fără diplomă de BAC şi implicit licenţă PRO, e nevoit să se abţină pe bancă. Pe ecusonul său scrie „delegat”, chiar dacă neoficial e cel mai tânăr tehnician din campionatul intern.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net