Echipamentul "tricolorilor", de mâine şi-n supermarket!

Ultima actualizare:

    Preşedintele FRF, Burleanu, s-a înţeles cu nemţiifoto: frf.ro
Preşedintele FRF, Burleanu, s-a înţeles cu nemţiifoto: frf.ro

FRF s-a înţeles cu firma care conduce reţeaua Penny Market şi XXL şi suporterii pot de mâine să-şi cumpere obiecte cu însemnele echipei naţionale.

"Sporturile în general şi fotbalul, în particular, sunt foarte aproape de valorile companiei noastre. E foarte bine că Rewe devine sponsor al echipei naţionale de fotbal a României. Suntem reprezentaţi în toate judeţele din România şi ne dorim ca toţi clienţii noştri să susţină echipa naţională a României. De mâine vom vinde în magazinele Penny şi XXL echipamentul naţionalei României. De asemenea, ne dorim, în funcţie de răspunsul de la UEFA să oferim prin tragere la sorţi 50 de bilete la Campionatul European", a declarat unul dintre managerii companiei, fanii având la dispoziţie peste 170 de magazine în toată ţara.

"Ne bucurăm să intrăm într-un asemenea parteneriat, care în mod cert va influenţa dezvoltarea fotbalului românesc. Ne dorim ca şi după 2018 să putem să fim împreună în ceea ce priveşte dezvoltarea multor proiecte comune. Mi-aş dori să văd şi un meci Germania - România la Euro, dar în mod cert nu în faza grupelor", a spus şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net