Echipa lui Adrian Mutu, abandonată de Salman Khan

Ultima actualizare:

    Salman KhanFoto: AFP
Salman KhanFoto: AFP

În următoarele trei luni, Adi Mutu nu-şi va mai lua banii de la Salman Khan. Din lipsă de timp, fostul iubit al Iuliei Vântur nu mai poate susţine financiar echipa din Pune.

Superliga creată de indieni pentru a promova fotbalul e pe cale să înceapă, primele meciuri fiind programate săptămâna viitoare. Din cauza unor probleme birocratice, legate de obţinerea vizei, Adi Mutu n-a ajuns încă la echipa FC Pune, fiind de aşteptat ca lucrurile să se rezolve în zilele următoare.Până atunci, fostul jucător al Petrolului urmăreşte cu interes tot ce se întâmplă în jurul noii sale formaţii. Astfel, Mutu a aflat cu surprindere că renumitul actor Salman Khan, cel care s-a iubit mult timp cu românca Iulia Vântur, nu va mai fi patronul său la FC Pune.

Programul încărcat l-a determinat pe Salman Khan să renunţe la echipa pe care o conducea împreună cu alţi oameni de afaceri, grupaţi în Wadhawan Group. Cum fiecare formaţie înscrisă în Superliga Indiană e sponsorizată de un actor cunoscut de la Bollywood, oficialii lui FC Pune au intrat în alertă şi i-au găsit deja un înlocuitor lui Salman Khan în persoana lui Hrithik Roshan.Prima grijă a acestuia din urmă va fi oficializarea transferului lui Adi Mutu, care şi-a negociat o primă de jumătate de milion de euro pentru cele trei luni pe care le va petrece în India.

Adrian Mutu nu a rezistat  nici măcar un an la  Petrolul, timp în care  a jucat în 21 de meciuri  oficiale pentru „lupi”
Adrian Mutu nu a rezistat nici măcar un an la Petrolul, timp în care a jucat în 21 de meciuri oficiale pentru „lupi”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net