Ea plăteşte oalele sparte de arbitrul „criminal” de la Real - Juve!

Ultima actualizare:

    Lucy Oliver
Lucy Oliver

Soţia arbitrului englez care a distrus meciul Real Madrid – Juventus a primit ameninţări cu moartea.

Penalty-ul controversat dat de Michael Oliver celor de la Real în minutul 90+3 al partidei cu Juventus continuă să facă valuri. Consoarta centralului britanic, şi ea arbitru, are cel mai mult de suferit.

După ce a câştigat cu 3-0 turul de la Torino, Real Madrid s-a văzut condusă acasă cu acelaşi scor (0-3), prelungirile fiind evitate în ultima clipă de un 11 metri acordat cu uşurinţă echipei lui Cristiano Ronaldo. „E un criminal, are un tomberon în loc de inimă”, a spus după meci portarul lui Juve, Gigi Buffon, acuzându-l vehement pe arbitrul Oliver.


    Michael Oliver i-a înfuriat pe jucătorii lui Juventus
Michael Oliver i-a înfuriat pe jucătorii lui Juventus

La câteva zile distanţă de controversata fază, în vizorul celor care îl contestă pe Michael Oliver a intrat inclusiv partenera de viaţă a acestuia. La fel ca soţul ei, Lucy e arbitru de fotbal, în liga feminină din Anglia, ea visând să primească la un moment dat şansa să arbitreze în meciurile de bărbaţi din Premier League. Până atunci, Lucy trebuie să treacă de acest moment dificil creat de soţul ei. Astfel, cei doi s-au trezit cu numeroase persoane în faţa locuinţei şi cu mesaje de ameninţare în cutia poştală, motiv pentru care au fost nevoiţi să facă plângere de poliţie. De asemenea, Lucy a simţit furia fanilor şi în spaţiul virtual, contul său de Twitter umplându-se cu injurii, multe dintre ele cu tentă sexistă. Pe internet a apărut şi numărul de telefon al soţiei lui Oliver, aceasta fiind asaltată apoi cu alte ameninţări violente. „Trebuie să mori tu şi acea bucată de rahat care e soţul tău!”, a fost cel nai dur mesaj pe care l-a primit Lucy Oliver.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net