Duşmanii, faţă în faţă

Ultima actualizare:

    Reghecampf  e nedespărţit de  apa minerală şi în  Arabia SaudităFoto: Mediafax
Reghecampf e nedespărţit de apa minerală şi în Arabia SaudităFoto: Mediafax

Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf se urăsc de mult timp, iar războiul declaraţiilor i-a adus şi în faţa Comisiei de Disciplină. Acum, au şansa să arate cine e cel mai bun!

Piţi era pe banca tehnică a echipei naţionale, iar Reghe conducea Steaua. Nemulţumit de deciziile selecţionerului, antrenorul din Ghencea a făcut câteva declaraţii acide şi de aici s-a iscat un conflict de proporţii. A fost implicată şi soţia lui Reghe, Anamaria, cea care l-a jignit grav pe Piţurcă într-o postare pe Facebook, iar în cele din urmă fiecare a ajuns în faţa Comisiei de Disciplină. Contrele s-au stins pe parcurs, dar partida de azi (ora 18.35) a redeschis răni mai vechi. Piţi şi elevii săi de la Al-Ittihad vor primi la Jeddah vizita celor de la Al-Hilal, conduşi de Reghecampf. E primul joc în Arabia Saudită după o scurtă pauză şi totodată e primul meci direct dintre cei doi mari rivali. Gazdele sunt pe poziţia a patra în clasament, iar oaspeţii ocupă locul următor, dar au două meciuri mai puţin jucate. Dacă Piţi are promisă o primă specială pentru acest derby, rivalul vrea să câştige pentru a le arăta şeicilor că eşecul din finala Ligii Campionilor Asiei a fost o întâmplare.

Reghecampf despre... Piţurcă

B Am avut o discuţie cu selecţionerul şi mi-a ajuns. Ca să simplificăm e vorba de faptul că un antrenor tânăr a avut rezultate incredibile la Steaua şi e greu de digerat acest lucru de către unii

B Pot să fiu şi selecţioner şi antrenor la Steaua… sunt câţiva jucători care nu mai vor la naţională atât timp cât e Piţurcă acolo.

B Nu ştiu dacă selecţionerul a venit să vadă două meciuri de la Steaua, deşi noi dăm foarte mulţi jucători la naţională. Mă doare lucrul ăsta. Piţurcă nu urmăreşte foarte multe partide.

B Nu poţi să nu-l chemi pe Latovlevici care joacă meci de meci, la cel mai înalt nivel. 

B Jucătorii Stelei erau obişnuiţi să atace şi dacă la naţională ajungeau să se apere, era fiindcă li se cerea altceva.

B Piţurcă a făcut într-adevăr foarte multe lucruri bune pentru fotbalul românesc, dar, în momentul de faţă nu a evoluat, a rămas la fel. Asta e părerea mea, rămâne de văzut dacă e greşită sau nu.

B Cred că pot să îi dau lecţii. El n-a calificat nicio echipă de club în cupele europene, n-a trecut de tururile preliminare. Foarte bine că a calificat naţionala la turnee finale.

B Piţurcă ne obliga să semnăm contracte cu Ioan Becali, când eram jucători. Când s-a certat cu el mi-a spus: «Dacă nu rupi contractul cu Giovani, la mine nu mai joci». Şi a trebuit să plec!

B Nu am vorbit de când a venit aici, nici nu avem ce vorbi. Dar, cu siguranţă o să schimbăm câteva vorbe înainte de meci.

Piţurcă despre... Reghecampf

B Cu Reghecampf, din momentul în care a spus ceea ce a spus, niciodată nu voi mai avea un dialog.

B A zis nişte minciuni de am rămas siderat. Declaraţii care au rolul de a mă denigra şi de a denigra tot stafful naţionalei… Că jucătorii vin de la lot nepregătiţi, obosiţi, graşi!

B Poate nici nu vor mai fi convocaţi atât de mulţi de la Steaua. Eu am nevoie de unii cu caracter, nu mofturoşi sau unii care dacă reuşesc un rezultat mai bun, vezi Doamne, sunt mari fotbalişti.

B Latovlevici a făcut multe greşeli pe faza defensivă şi el trebuie în primul rând să-şi facă meseria de apărător. El nu a eliminat încă gafele pe care le face de la început.

B Reghe abia a deschis ochii în fotbal. El spune că nu urmăresc meciurile românilor. Văd 15 meciuri pe săptămână.

B Cum nu am mers la meciuri? Am mers la Steaua, la meciurile importante. Programul meu e în funcţie de necesităţi. Să vorbim şi să aruncăm cu vorbe, e foarte urât.

B Vreau ca LPF şi comisiile să-şi facă datoria. Este inacceptabil ca un om care antrenează Steaua să-i jignească pe adversarii de la Dinamo.

B Chiar dacă eşti cel mai mare antrenor din lume, trebuie să fi civilizat şi să-i respecţi pe ceilalţi. Eu la antrenamentele Stelei nu merg, că nu vreau să am de-a face cu acest om.

B În fotbalul românesc au apărut oameni de genul Anamaria Prodan. Vine la stadion cu 200 de camere pe ea. Cine e asta? E Maradona, e Hagi?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net