După ce a pierdut Liga I, Digi Sport nu va mai transmite nici Liga Campionilor, nici Liga Europa. Vezi unde vom vedea aceste competiţii!

Ultima actualizare:

    Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din lume la nivelul echipelor de clubFoto Click!
Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din lume la nivelul echipelor de clubFoto Click!

Digi Sport a fost anii trecuţi lider detaşat pe piaţa transmiterii de meciuri în direct, fie că era vorba de Liga I, campionate tari din occident, Liga Campionilor sau Liga Europa. Din păcate, de la statutul de monopol, Digi se vede acum pierzând teren important.

Practic, după ce anul acesta a pierdut dreptul de transmitere al meciurilor din campionatul României în favoarea Look TV şi Look Plus, azi a mai repurtat o înfrângere. Dolce Sport i-a suflat de sub nas pentru perioada 2015-2018 dreptul de transmitere al jocurilor din preliminariile şi grupele Ligii Campionilor şi Ligii Europa. Practic, compania RCS-RDS a rămas doar cu dreptul de transmisie pentru campionatele Spaniei, Italiei şi Franţei, în timp ce Anglia şi Germania se văd pe Eurosport şi Eurosport 2. Drepturile pentru meciul „free to air", destinat posturilor fără plată, au fost cumpărate de Pro TV. În aceste condiţii e de aşteptat ca RCS-RDS să-şi piardă inclusiv din abonaţii care vor migra spre furnizorul ce le va da meciurile dorite în direct. Iată comunicatul care atestă mutarea de azi!

Dolce Sport, singurele canale TV care vor transmite următoarele 3 sezoane ale UEFA Champions League şi UEFA Europa League.Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa. Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele 3 sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD şi două canale HD), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de înregistrare şi pachete sunt disponibile aici ). Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.„Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România.Telekom Romania este un brand care aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienţi pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe şi peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse şi servicii fixe, comunicare mobilă, Internet şi IPTV pentru consumatori şi soluţii ICT pentru clienţi din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de ţări şi are circa 229.000 angajaţi la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net