Dulca, după succesul ”tricolorilor” mici cu Luxemburg:”M-au nemulțumit multe lucruri”

Ultima actualizare:

    Cristi Dulca
Cristi Dulca

Naționala U21 a României a trecut cu 4-0 de Luxemburg, însă succesul categoric nu l-a mulțumit pe deplin pe selecționerul Cristi Dulca.

"Este un rezultat bun. În prima repriză a fost un joc mai puţin bun făcut de noi. Ne-am revenit în a doua repriză. Dar până la urmă important este rezultatul. Important e că am marcat, că suntem încă în cărţile calificării. Sperăm să venim neînvinşi din Danemarca. Mă tem de noi în primul rând, se vede lipsa de jocuri a unor jucători, la Olteanu, Hodorogea... Trebuie să pregătim bine jocul, este o deplasare grea. Să ne revenim, au fost şi lucruri care nu m-au mulţumit, concentrare, pase greşite", a spus Dulca la Digi Sport.

România va întâlni în următorul meci din grupa 5 a preliminariilor Euro-2017 liderul grupei, Danemarca, la data de 6 septembrie, în deplasare.

Danemarca are 19 puncte şi şapte jocuri, unul mai mult decât România, aflată pe locul doi, cu 16 puncte. Pe poziţia a treia se află Ţara Galilor, cu 12 puncte (8 jocuri), urmată de Bulgaria - 11 puncte (7 jocuri), Luxemburg - două puncte (7 jocuri) şi Armenia - un punct (7 jocuri).

Câştigătoarea grupei se va califica direct la turneul final, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două selecţionate care vor merge la Euro 2017 din Polonia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net