Duelul răniţilor

Ultima actualizare:

Petre Grigoraş debutează pe banca Timişoarei contra Petrolului, într-un moment în care toate le merg rău bănăţenilor. Jucătorii sunt neplătiţi de aproape trei luni, plus că au fost frământări permanente săptămâna trecută, după ce fostul tehnician, Florin Marin, şi managerul Daniel Stanciu au plecat de la club.

Derby-ul din play-off aduce faţă în faţă Timişoara şi Petrolul, două echipe cu tradiţie în fotbalul românesc, dar care în acest sezon se zbat în mediocritate. Ocupante ale locurilor 7 şi 8 din partea de jos a clasamentului, echipele sunt condamnate să câştige diseară. Oaspeţii vin cu un suflu nou, după ce au făcut un egal pe terenul celor de la CFR Cluj, în primul meci pentru Jerry Gane pe banca tehnică a ”lupilor”, instalat în locul demisionarului Constantin Schumacher. Probleme uriaşe au fost şi la timişoreni, care săptămâna trecută s-au văzut fără antrenor şi fără manager general. 

Mai mult decât atât, după ce Florin Marin şi-a dat demisia, nu mai puţin de trei antrenori au refuzat ofertele bănăţenilor. În cele din urmă, Petre Grigoraş a acceptat să vină pe Bega, cu toate că iniţial spusese şi el pas propunerii şefilor Timişoarei. Echipa este într-o situaţie deloc fericită, dar antrenorul susţine că salvarea de la retrogradare nu este imposibilă.

“Îmi asum un risc, cineva trebuie să-şi asume un risc. Este o perioadă dificilă, grea. Vor fi 11 finale, cât timp sunt speranţe, voi face şi eu tot posibilul să ne salvăm de la retrogradare. Prima dată nu mi-au dat speranţe că lucrurile s-ar putea îndrepta, de aceea am refuzat, dar acum totul este în regulă şi sper să facem treabă bună”, a spus Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net