Drama lui Iniesta: a dat gol şi a plâns la ultima finală pentru Barca

Ultima actualizare:

    Andres Iniesta, cu lacrimi în ochi
Andres Iniesta, cu lacrimi în ochi

Barcelona a cucerit Cupa Spaniei după un 5-0 cu FC Sevilla, meci de o încărcătură aparte pentru mijlocaşul Andres Iniesta.

După inegalabilul Messi, Andres Iniesta a avut cel mai mare impact în jocul ofensiv al Barcelonei în ultimii 15 ani. La vară, mijlocaşul de aproape 34 de ani şi-a anunţat despărţirea de gruparea catalană, el urmând să-şi încheie cariera în campionatul Chinei.

Sâmbătă seară, la Madrid, Iniesta a jucat pentru ultima dată în tricoul Barcei într-un meci cu un trofeu pe masă. Astfel, finala Cupei Spaniei (5-0 cu FC Sevilla) a fost una extrem de emoţionantă pentru Iniesta, cu atât mai mult cu cât a reuşit să şi marcheze, al patrulea gol al echipei sale. Simţind momentul delicat, antrenorul Valverde l-a înlocuit în minutul 88 pentru ca internaţionalul spaniol să fie ovaţionat la scenă deschisă.

Iniesta a luat loc pe banca de rezerve stăpânindu-şi cu greu lacrimile, semn că decizia sa de a pleca e una definitivă. Contractul cu chinezii de la Chongqing Lifan n-a fost încă semnat, dar negocierile sunt încheiate, fiind de aşteptat doar anunţul oficial. „Intenţiile mele sunt destul de clare şi le voi face publice. Deocamdată  vreau doar să mă bucur de acest trofeu”, a declarat Iniesta.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net