Dragomir, viaţă de pensionar: rupe tablele şi berea FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Mitică Dragomir  nu se desparte de  table când stă pe plajă
Mitică Dragomir nu se desparte de table când stă pe plajă

Dumitru Dragomir a fost pensionat forţat de Gino Iorgulescu şi, deşi la început a fost frustrat, acum începe să simtă jumătatea plină a paharului.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal are mai mult timp pentru el şi profită la maximum. Dacă mai era în funcţie, Dragomir nici nu putea visa la un concediu prelungit pe litorarul românesc, ci trebuia să fie la Bucureşti, pentru că Liga I a început de patru săptămâni. Fără astfel de responsabilităţi, „Mitică” se coace la soare şi face baie, între pauze lungi şi dese în care rupe tablele împreună cu un prieten. Aşa cum se observă şi din fotografiile surprinse de paparazi Click!, Dragomir n-a scăpat de vechile metehne, care continuă să-l distreze şi la bătrâneţe. Deşi e evident supraponderal, fostul preşedinte LPF nu renunţă nici la plăcerea vinovată care este berea. Cu paharul brumat în stânga lui şi cu zarurile în mâna dreaptă, timpul a stat în loc pentru „Corleone”. Şi de ce n-ar sta, mai ales că la câţiva metri distanţă are o privelişte beton? Şi nu ne referim la mare, ci la domnişoarele sexy care se bronzează pe şezlonguri. 

A condus 17 ani Liga Profesionistă de Fotbal

Dumitru Dragomir a fost preşedintele LPF din 1996 până în 2013, când a pierdut alegerile în faţa lui Gino Iorgulescu. Acesta se ocupă acum de afacerile sale, care constă în Hotelul Crystal Palace, din zona de nord a Bucureştiului, şi din Crystal Palace Balroom, din Rahova. Dragomir a fost deputat timp de opt ani, în perioada 2000-2008, din partea Partidului România Mare. Are un singur copil, Bogdan, care n-a activat niciodată în fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net