Dinamoviştii: "E dezastru dacă nu ne calificăm în finala Cupei"

Ultima actualizare:

    Ciobotariu e la mâna rezultatelor
Ciobotariu e la mâna rezultatelor

Mijlocaşul formaţiei Dinamo, Cosmin Matei, nu concepe ca echipa sa să nu se califice în finala Cupei României, considerând că un eşec în semifinalele competiţiei, cu Gaz Metan Mediaş, ar fi un dezastru.

"Eu zic că va fi un avantaj faptul că vom juca acasă şi vor fi suporterii alături de noi. Chiar cred că fanii vor fi alături de echipă. Este un meci foarte important, probabil cel mai important din retur. Important e ca cei care vin la stadion să susţină echipa. Că sunt doar 300 de spartani, dar să susţină echipa, să simţim că sunt alături de noi. Pentru noi ar fi un dezastru o necalificare, nu ştiu ce ar însemna pentru Liviu Ciobotariu, dar pentru noi ar fi un dezastru. Ce se întâmplă acum e şi aşa destul de dificil şi nu vreau să-mi imaginez ce se va întâmpla dacă nu ne calificăm în finala Cupei României", a declarat Matei.

Adrian Scarlatache speră ca echipa sa să-şi revină după rezultatele mai puţin bune din Liga I: "Ne dorim să ajungem în finala Cupei, întâlnim un adversar foarte dificil, i-am simţit şi în primul meci. Atunci am avut avantajul că ei au jucat în 10 oameni. Stăm bine cu moralul, trebuie să ne revenim cât mai repede. Au fost două săptămâni foarte grele pentru noi. Acum trebuie să ne revenim".

Fundaşul dinamovist spune că echipa sa mai păstrează încă şanse la titlul de campioană. "Noi ne gândim şi la campionat, suntem pe locul 2, deocamdată nu e nimic pierdut. Am pierdut locul întâi, dar asta nu înseamnă că nu ne mai gândim la campionat. Toate echipele se gândesc să ne încurce pe noi. Când joacă cu Dinamo am observat că fac meciul vieţii. După aia o lasă un pic mai moale. Cred că niciuna dintre echipe nu a demonstrat că poate să merite primul loc. Cu noi, Oţelul a jucat foarte bine, iar cu CFR parcă au...nu ştiu, în fine, nu vreau să mai discut despre asta. Numai noi putem să scoatem echipa, numai noi am adus-o aici, noi am adus-o şi pe primul loc. Eu zic că avem puterea asta. Important e să câştigăm. N-am mai câştigat de vreo 12 zile. Suntem realişti, ştim că am greşit, cu toţii suntem vinovaţi, dar cu toţii putem să trecem peste asta. Cum am stat patru luni pe primul loc eu zic că putem reveni pe primul loc. Mai bine că nu ne dau şanse. E mai bine pentru noi să nu ne mai ia aşa în seamă, să ne considere outsideri", a mai spus Scarlatache.

Dinamo va întâlni joi, de la ora 20.00, formaţia Gaz Metan Mediaş, în partida tur a semifinalelor Cupei României, în direct la Sport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net