Dinamo- Steaua, 0-0! Au întors spatele fotbalului

Ultima actualizare:

    Dinamoviștii și steliștii s-au anihilat reciprocfoto:david muntean
Dinamoviștii și steliștii s-au anihilat reciprocfoto:david muntean

După 0-0 în semifinala dintre CFR Cluj și ASA Târgu-Mureș, iubitorii fotbalului sperau să vadă goluri în disputa Dinamo-Steaua. S-au înșelat amarnic.

Și, mai mult decât atât, exceptând câteva situații anemice de atac, mai mult ca sigur s-au plictisit așteptând o fază demnă de un derby istoric. Partida s-a terminat cu același scor cu care a și început, iar finalista se va decide în returul programat în aprilie.

Nimeni nu mai vrea Cupa României! Cel puțin asta este concluzia firească după ce semifinalele s-au terminat indecis, 0-0, iar meciurile au fost de nivelul ligilor inferioare. Cu Steaua venită în Șoseaua Ștefan cel Mare cu un prim unsprezece alcătuit mai mult din rezerve și cu Dinamo cu gândul parcă la jocul de duminică, din prima etapă a play-offului, jocul nici n-avea cum să arate altfel. Concluzia a fost trasă de șeful FRF, Răzvan Burleanu:” Mi-aș fi dorit ca selecționerul să aibă ce vedea în acest derby”.  Rămâne doar să sperăm că peste câteva zile antrenorii Mircea Rednic și Laurențiu Reghecampf vor renunța un pic la prudență și vom vedea goluri.

Fotbaliștii n-au arătat prea multe în meciul de aseară, dar cu toate astea nu au lipsit fazele controversate. Dinamoviștii au cerut penalty în minutul 18, după o intervenție a lui Tamaș, nesancționată de arbitru. Radu Petrescu a judecat corect, pentru că fundașul stelist n-a lovit mingea cu mâna cu intenție. Tot în prima repriză, după un duel cu Râpă, Palici a căzut în careul oaspeților și ar fi putut solicita un penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Fanii Stelei nu au venit pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. În lipsa suporterilor rivalei, susținătorii ”câinilor” au făcut spectacol în ”Groapă”. Ultrașii echipei lui Mircea Rednic au aprins torțe la începutul ambelor reprize și i-au încurajat pe dinamoviști pe tot parcursul jocului. De partea cealaltă, steliștii au anunțat că nu vor reveni lângă echipă decât după terminarea scandalului despre sigla și numele clubului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net