Dinamo şi-a luat un “câine” Grozav

Ultima actualizare:

    Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani va juca în Ştefan cel Mare până la vară, când visează să plece din nou afarăFoto: Click!
Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani va juca în Ştefan cel Mare până la vară, când visează să plece din nou afarăFoto: Click!

Alb-roşii au operat modificări la toate nivele, iar după înlocuirea antrenorului principal şi cea a directorului general a venit rândul întăririi lotului de jucători. Deşi în această perioadă nu pot fi aduşi decât jucătorii liberi, “câinii” au obţinut totuşi semnătura lui Gicu Grozav, fotbalist cu CV, dar în dificultate.

Rămas pe stradă după despărţirea de Bursaspor, o nouă “idilă” cu final tragic pentru Grozav, jucătorul a revenit acasă, la Alba Iulia, şi a negociat la sânge cu Dinamo. Fotbalistul era dorit de mult în “Groapă”, dar ceva nu s-a legat. Gicu aştepta o eventuală ofertă din străinătate şi nu prea îl încânta să lucreze cu temperamentalul Florin Bratu. Cum propunerea de peste hotare n-a venit, iar de “Bratone” a scăpat Dan Nistor, planetele s-au aliniat şi ieri s-a bătut palma. Grozav e jucătorul lui Dinamo până în iunie 2019, iar “alb-roşii” speră ca această repatriere să fie cu mai mult noroc după ce ultimele nu prea le-au ieşit. “Sunt fericit și bucuros că m-am întors la Dinamo. Mi-am dorit mult asta. Sufleteşte simţeam că aici mi-e locul, deşi puteam merge oriunde în țară. A contat mult venirea lui Claudiu Niculescu. Mă bucur că s-a rezolvat. Sper să ieșim cu capul sus și să ne calificăm în play-off. Mă gândesc şi la echipa națională. Vreau să fac jocuri cât mai bune și să fiu chemat la lot”, a spus Grozav la prezentarea oficială. Mijlocaşul revine la Dinamo după trei ani, el mai jucând pentru bucureşteni 11 meciuri în 2015, când aparţinea de Terek Grozny. Aducerea lui la forma optimă pare însă marele test pentru “câini”, Grozav nemaijucând un meci oficial din aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net