Dinamo şi-a luat boxer

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ultima achiziţie a dinamoviştilor e Andrei Vaştag, component al lotului naţional U-17. Băiatul fostului campion mondial la box a plecat deja în Antalya, acolo unde se află echipa mare.

Pentru Dinamo nu este de-ajuns că se află acum pe primul loc în Liga I. „Câinii" îşi pregătesc cu atenţie şi viitorul. Şefii au reuşit să pună mâna pe o serie de tineri jucători talentaţi şi care fac parte din naţionala U-17 a României.

S-a început cu Darius Buia, fiul de 17 ani al lui Romică Buia, fostul dinamovist, şi s-a continuat cu Andrei Vaştag (17 ani). Acesta din urmă este fiul lui Francisc Vaştag, fostul triplu campion modial la box amator.

Andrei, un fan al manelelor, s-a fotografiat cu Jean de la Craiova

simeon stalpnicul png

Fiul lui Vaştag alături de colegii săi de la lotul U-17

simeon stalpnicul png

Andrei a plecat de la Săgeata Năvodari să se pregătească în Antalya, cu Dinamo II. Dacă puştiul va confirma, Ciobotariu nu va ezita să-l promoveze şi la formaţia mare.

Înainte să se apuce de fotbal, Vaştag jr a încercat şi boxul. A mers la sală, l-a văzut pe tatăl lui antrenându-se, a probat şi el mănuşile, însă, în cele din urmă a preferat fotbalul.

Acelaşi lucru l-a făcut şi fratele lui mai mare, Victor (21 ani), care a debutat în Liga a II-a, pentru Reşiţa, la 17 ani. „Andrei ştie nişte mişcări de box, dar asta nu înseamnă că le foloseşte şi pe terenul de fotbal. Să nu ne entuziasmăm, deocamdată a mers doar în probe, mai e cale lungă", a spus Francisc Vaştag.

«Câinii» au muşcat din «zimbri»

Dinamo a învins-o aseară cu 4-0 pe Zimbru Chişinău, locul 3 din campionatul Republicii Moldova, într-un amical disputat în Antalya şi a bifat asftel prima victorie din acest an a „câinilor".

Pentru echipa lui Liviu Ciubotariu au marcat Luchin, Alexe, Marius Niculae şi Ţucudean, din penalty. Tehnicianul lui Dinamo a început meciul în formula: Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Scarlatache - Rus, D. Stoica, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, Niculae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net