Dinamo s-a răzbunat pe Alexandru Păun

Ultima actualizare:

    Clujeanul Păun a jucat  doar 8 minute în meciul  de pe stadionul „Dinamo”
Clujeanul Păun a jucat doar 8 minute în meciul de pe stadionul „Dinamo”

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, după 2-0 cu CFR Cluj, echipă care fix cu o lună înainte învinsese cu acelaşi scor în ”Groapă”, dar în campionat. Atunci, pionul principal a fost Alexandru Păun, care în meciul de miercuri n-a rezistat decât 8 minute pe teren, ieşind accidentat.

Essombe, puştiul Rotariu şi brigada de arbitri condusă de Alexandru Tudor i-au trimis pe ”câini” mai aproape de unul dintre obiectivele din acest sezon. Dinamoviştii au câştigat cu 2-0, cu largul concurs al ”tuşierului” Artene, care  n-a semnalizat un ofsaid clar al gazdelor.

“A fost clar un arbitraj nu foarte reuşit. Una a fost a asistentului Artene, care nu a văzut că primul gol a fost din offside clar.  Tudor a greşit şi el, la faza din minutul 3. Trebuia să-i dea roşu la Fai. A mai fost şi un penalty, neacordat, la Vitor Bruno”, a spus şeful din Gruia, Iuliu Mureşan.

Clujenii au avut ghinion din primele minute, atunci când Alexandru Păun, omul negru pentru bucureşteni în meciul de acum o lună, a fost lovit şi a ieşit accidentat. La 14 septembrie, în victoria 2-0 a ceferiştilor, Păun a provocat eliminarea lui Feussi şi a lui Matei. 

Au «dormit» în aeroport

Clujenii au avut parte de peripeții joi, atunci când era preconizată întoarcerea acasă, de la Bucureşti, cu avionul. Pentru că aparatul de zbor a avut defecțiuni, fotbaliştii de la CFR au fost nevoiți să stea ore bune în aeroport în speranța remedierii problemelor tehnice sau a înlocuirii avionului.  ”Mulțumim, Tarom!”, a fost mesajul pe care l-au postat jucătorii pe un site de socializare.

Program sferturi Cupa Ligii

Miercuri

Chiajna – ASA     1-0

Dinamo – CFR    2-0

Joi

Viitorul – Astra    0-3

Steaua – Poli Timişoara   1-0

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net