Dinamo merge 4x4 cu Essombe şi Gnohere

Ultima actualizare:

    Essombe a marcat  la debutul în tricoul  lui Dinamo
Essombe a marcat la debutul în tricoul lui Dinamo

Dinamo rezistă pe podiumul Ligii I în special datorită rezultatelor excelente obţinute pe teren propriu. Dacă Steaua caută încă prima victorie „acasă” din acest sezon, alb-roşii antrenaţi de Mircea Rednic merg ceas în „Ştefan cel Mare”.

Astfel, succesele cu Craiova, Timişoara şi Voluntari au fost completate cu încă o izbândă în faţa propriilor suporteri, 2-0 cu Petrolul sâmbătă seara. Contra ploieştenilor, eroii lui Dinamo au fost camerunezul Essombe şi „Bizonul” Gnohere, adică atacanţii transferaţi în primul rând la insistenţele lui Rednic.

Gnohere are 96 de kilograme

De altfel, după ce au marcat, cei doi jucători de culoare au ţinut neapărat să-i mulţumească „Puriului”. „Îi dedic victoria antrenorului”, a spus debutantul Essombe, în timp ce masivul Gnohere l-a pupat pe Rednic la final, în timp ce acesta din urmă dădea interviuri. „Am zis că sunt atacanţi buni, dar trebuie să avem răbdare cu ei. În ultimele trei etape l-am sacrificat pe «Bizon» pentru că nu aveam soluţii. Acum, îşi vor împărţi minutele, 60 unul şi 30 celălalt”, a declarat tehnicianul dinamovist.Mircea Rednic a comentat şi surplusul de greutate cu care se confruntă Harlem-Eddy Gnohere. „El are 96 de kilograme în loc de 95. Eu zic că după întreruperea campionatului vor ajunge amândoi la zi cu pregătirea”, a precizat Rednic. Supărat şi el pe cei care îl consideră gras, „Bizonul” şi-a dat jos tricoul după reuşita de 2-0, expunându-şi în faţa camerelor pătrăţelele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net