Dinamo joacă la Iaşi cu gândul la Steaua

Ultima actualizare:

    În partida tur,  Dinamo s-a impus  cu scorul de 3-1 FOTO: Sportpictures.eu
În partida tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1 FOTO: Sportpictures.eu

După calificarea în sferturile Cupei României în dauna celor de la Gaz Metan, jucătorii lui Dinamo au prins aripi pe acest final de an.

Până la pauza competiţională, alb-roşii îşi doresc enorm să profite de haosul din tabăra rivalei Steaua şi să mai bată o dată echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Astfel, dinamoviştii sunt cu gândul numai la meciul de joi cu Steaua, turul semifinalei din Cupa Ligii, ignorând importanta partidă de campionat de la Iaşi, programată în această seară. Asta e şi marea problemă a antrenorului Ioan Andone, care are de lucrat în primul rând la mentalul elevilor săi.

„Le-am zis băieţilor să se gândească la Steaua după meciul de la Iaşi. Acel meci e cu totul altceva, o altă competiţie. Acum jucăm pe puncte, nu pe calificare”, a insistat Andone.

Între timp, se pare că eforturile directorului sportiv Adi Mutu de a atrage nişte investitori indieni la clubul din „Ştefan cel Mare” au eşuat. Negocierile purtate de oamenii de afaceri recomandaţi de Mutu cu patronul Ionuţ Negoiţă n-au dat nici un rezultat, condiţiile puse de indieni fiind considerate de neacceptat.

„Nu ştiu dacă indienii puteau ajuta clubul. Decât să strice ceva bun, mai bine să stea acasă”, a precizat Ioan Andone, fericit probabil că nu i-au ieşit calculele „prietenului” Mutu. „Eu n-am nimic cu el, cineva tot inflamează spiritele”, a mai spus antrenorul lui Dinamo despre relaţia cu scântei din ultima vreme cu fostul internaţional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net