Dinamo îl pierde pe Grozav

Ultima actualizare:

    Gicu Grozav  îşi doreşte să revină  şi în circuitul echipei  naţionale
Gicu Grozav îşi doreşte să revină şi în circuitul echipei naţionale

Gicu Grozav a venit în iarnă la Dinamo, sub formă de împrumut de la Terek Groznîi. A fost o adevărată telenovelă până atacantul a semnat cu oficialii clubului din Soseaua Ştefan cel Mare, care anunţau mutarea ca una ”bombă”.

Gicu Grozav a fost adus la Dinamo în ianuarie, când antrenor era Mihai Teja, iar manager general Daniel Stanciu. Fotbalistul de 24 de ani nu mai jucase de luni bune la ruşii de la Terek, care nici nu voiau să-l mai folosească, dar nici nu au vrut să-i dea drumul definitiv. Aşa s-au înţeles asupra unui împrumut cu dinamoviştii, pentru şase luni cu opţiune de cumpărare definitivă. Grozav n-a rupt gura târgului, dar nici n-a dezamăgit, însă ca să mai poată rămâne la Dinamo, aceştia trebuie să plătească în jur de un milion de euro ruşilor, bani pe care nu-i au. Anunţul a fost făcut chiar de fotbalist, imediat după meciul cu Mediaş, terminat la egalitate, 1-1, partidă în care Gicu, intrat în teren în repriza a doua, a şi marcat.

Fotbalistul costă un milion de euro

”Eu nu cred că voi mai continua la Dinamo. Din ce am înţeles clubul nu are bani să-mi plătească acea clauză”, a spus fotbalist la Digisport.

”Păcat că au egalat la ultima fază. Mergem mai departe, nu avem altă variantă. Gaz Metan este o echipă închegată, ne aşteptam să dea maximum pentru a scoate puncte”, a precizat fotbalistul despre jocul în care au fost egalaţi în minutele de prelungire. Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, a preferat să ocolească subiectul Grozav, dar a vorbit de ghinion când s-a referit la desfăşurarea ostilităţilor pe teren contra lui Gaz Metan.

”E un rezultat nemeritat, echipa mea trebuia să câştige azi. Ne interesează şi rezultatul, dar eu trebuie să dau şanse de joc tuturor jucătorilor. Ritmul jocului n-a fost foarte ridicat. Ei s-au apărat tot meciul şi au încercat să joace pe contraatac”, a spus Mircea Rednic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net