Dinamo a evitat la mustaţă o ruşine în faţa echipei a doua. A arbitrat un angajat al clubului

Ultima actualizare:

    Ioan Andone a fost plăcut impresionat de jucătorii de la Dinamo 2 şi a promis că-i va lua pe unii la prima echipăFOTO: Mediafax
Ioan Andone a fost plăcut impresionat de jucătorii de la Dinamo 2 şi a promis că-i va lua pe unii la prima echipăFOTO: Mediafax

Şaisprezecimile Cupei României au oferit în acest an o situaţie jenantă, care putea fi însă evitată de FRF.

Din cauza unei hibe în regulament, Dinamo a picat cu Dinamo II, iar partida se anunţa un simplu antrenament pentru băieţii lui Ioan Andone. N-a fost însă cazul, trupa lui Diniţă jucând la capacitate maximă şi punând mari probleme primei echipe. A fost 0-0 la pauză, Dinamo a deschis scorul abia în minutul 55, printr-un autogol al lui Groza, Tîrcoveanu a egalat pentru satelit, iar Patrick Petre a evitat ruşinea intrării în prelungiri, în minutul 79.

”A fost foarte ciudat, mai ales dacă ținem cont să suntem zi de zi împreună la antrenamente. A fost ciudat, pentru că la începutul meciului, nu știam sigur, e roșu sau alb echipamentul nostru? Noi am intrat pe teren cu gândul de a ne face meseria cât mai bine, să respectăm fotbalul, pentru că nu ne puteam gândi să ne depășim adversarii sau să luptăm să fim mult peste ei. Până la urmă, erau colegii noștri. Acum câteva zile chiar am avut meci alături de ei  și mi-a plăcut atunci atitudinea lor, la fel ca și acum. Noi am intrat puțin mai relaxați, pentru că totuși eram prima echipă, dar tot ce contează este că ne-am calificat. Îi felicit pe cei de la Dinamo 2 pentru că au făcut un meci foarte bun. Din punct de vedere al atitudinii și al concentrării, cred că au fost puțin peste noi. Au demonstrat în acest meci că oricare dintre ei poate face pasul la prima echipă”, a spus Cobrea, al treilea portar al "câinilor".

Partida din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a fost arbitrată la centru de către Horia Gabriel Mladinovic, un angajat al clubului Dinamo, asta pentru ca nimic surprinzător să nu se poată întâmpla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net