Dinamo, dopată cu încredere. Îi place să marcheze în ultimul minut

Ultima actualizare:

    Alb-roşii au câştigat pentru a treia oară puncte pe final de meci şi asta demonstrează o tărie morală peste ce suntem obişnuiţi să vedem în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
Alb-roşii au câştigat pentru a treia oară puncte pe final de meci şi asta demonstrează o tărie morală peste ce suntem obişnuiţi să vedem în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

Mulţi se grăbesc să considere drept norocoasă o echipă care marchează în prelungiri sau care revine în ultima parte a unui meci în care a fost condusă. Eticheta e însă cât se poate de greşită, mai ales dacă asta se întâmpla de mai multe ori într-un timp scurt. E mai degrabă vorba despre o atitudine pozitivă dusă la extrem, iar Dinamo pare exact în această categorie.

„Câinii” au condus încă din minutul 4 al partidei cu Hermannstadt, dar nu au închis partida la numeroasele ocazii avute şi imediat după pauză s-au văzut egalaţi. Sibienii au prins încredere şi până la eliminarea lui Tsoumou au arătat că pot pleca din Ştefan cel Mare cu măcar un punct. După ce au rămas în 10 băieţii lui Pelici s-au retras însă într-o fortăreaţă care se dorea greu de spart, dar care a arătat nişte vulnerabilităţi. Croatul Pesic a reuşit să fructifice una în al patrulea minut de prelungire şi dinamoviştii au luat trei puncte imense când nimeni nu se mai aştepta. Bine, nimeni în afară de ei. Asta pentru că Florin Bratu a adus la echipă unul dintre cele mai preţioase lucruri, încrederea că se poate orice, demonstrată şi în alte meciuri din startul acestui sezon.

Pesic a fost eroul zilei

În debutul cu Voluntari, „câinii” au revenit de la 0-1 şi au câştigat cu două goluri înscrise de Salomao şi Sorescu în ultima jumătate de oră. Apoi, în derby-ul cu FCSB, Popescu a furat un punct în minutul 89 al unui meci în care Dinamo a fost condusă de trei ori, dar pe care nu l-a pierdut. Acestea nu pot fi pure întâmplări sau un noroc de neam prost, ci în mod clar un efect al unei gândiri nemţeşti, pentru care alb-roşii merită felicitaţi. „Normal că am sperat până în ultima clipă. Mereu le spun băieților să nu cedeze până fluieră arbitrul. Și iată că am reușit să ne impunem. Am avut o primă repriză bună, în care ne-am creat situații de a marca și a închide meciul. Nu am făcut-o, am luat un gol inexplicabil, dar am reușit să învingem în final. A fost o săptămână foarte agitată la Dinamo și mă bucur că am învins”, a spus Florin Bratu după meciul cu sibienii. În ceea ce-i priveşte pe oaspeţii acestui joc, antrenorul Alexandru Pelic nu înţelege de ce echipa sa are două feţe, una pentru acasă, iar alta pentru deplasare, unde nu a reuşit încă să ia punct în aceste şase etape scurse.

Nistor şi Negoiţă decid azi transferul la FCSB

Toată lumea credea că subiectul „Dan Nistor la FCSB” a fost închis după transferul lui Zlatinski de la Craiova la trupa lui Gigi Becali, dar se pare că nu e aşa. Fotbalistul lui Dinamo a afirmat că încă se mai poate orice, iar azi se va decide totul. „A fost o săptămână grea. <Nistor pleacă, Nistor stă - Nistor pleacă, Nistor stă>. Am vorbit cu cei din conducere, voi avea o ședință cu domnul Negoiță și vom vedea ce va fi. După acea ședință vă voi spune ce se va întâmpla”, a declarat fotbalistul.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net