Dinamo - Chiajna, meciul fără antrenori!

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra a plecat de la Dinamo şi partida cu Chiajna va fi condusă de secunzii săi
Cosmin Contra a plecat de la Dinamo şi partida cu Chiajna va fi condusă de secunzii săi

Miercuri seară, în „Ştefan cel Mare”, se va înregistra o premieră în Liga I: atât „câinii” cât şi oaspeţii de la Chiajna vor fi conduşi de „secunzi”.

Dinamo a rămas fără Contra, plecat ca selecţioner, şi echipa e pregătită deocamdată de asistenţii Ionel Gane şi Javi Reyes. Rivala din Ilfov s-a despărţit de Miriuţă, care va fi instalat pe banca roş-albă, iar pentru această partidă, Paolo Potocnik va fi “principal”.

Cosmin Contra a lăsat Dinamo pe locul şapte şi va prelua naţionala. Mutarea va fi oficială după întrunirea FRF de la finalul săptămânii, dar tehnicianul a semnat deja rezilierea acordului cu “câinii”. Astfel, jocul de miercuri seară cu Chiajna va fi condus de secunzii lui “Guriţă”, Gane şi Reyes, oameni ce vor pleca apoi în staff-ul “tricolor”. Locul va fi luat de Vasile Miriuţă, cel care s-a despărţit de ilfoveni, dar care a preferat să nu conducă prima sa partidă ca dinamovist tocmai împotriva formaţiei pe care a avut-o până acum. De asemenea, l-a lăsat pe asistentul său, Paolo Potocnik, să antreneze în duelul din “Ştefan cel Mare”, urmând ca apoi italianul să-l urmeze pe Miriuţă la Dinamo.


    Vasile Miriuţă o va antrena după acest meci pe Dinamo
Vasile Miriuţă o va antrena după acest meci pe Dinamo

“I-a venit această ofertă, a fost dorinţa lui. Plecarea lui ne încurcă, dar vom căuta soluţii, viaţa merge mai departe. Nu am luat o decizie privind înlocuitorul lui. Nu vrem să acţionăm în scurt, vrem să gândim în linişte şi să nu facem o alegere pripită. Vom avea un corp tehnic interimar deocamdată şi vom analiza în următoarea săptămână. Variante sunt antrenori liberi, şi români şi străini”, a spus preşedintele Chiajnei, Cristi Tănase.

El şi Miriuţă vor urmări meciul din tribune, urmând ca tehnicianul, ce va încasa 10.000 de euro lunar, să debuteze oficial la Dinamo în derby-ul cu FCSB. “Am discutat în principiu şi s-ar putea să stăm pe două scaune alăturate în altă zonă a stadionului. Mi-aş fi dorit un antrenor care să cunoască jucătorii lui Dinamo aşa cum îi cunoaşte Vasile Miriuţă pe cei ai Chiajnei. Nu l-am găsit şi mi se pare o situaţie destul de delicată, ne-a pus în dificultate, dar vom căuta soluţii să-l surprindem”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net