Dinamo are cea mai bună academie de fotbal din ţară

Ultima actualizare:

    Viitorul sună bine pentru Dinamo
Viitorul sună bine pentru Dinamo

Centrul de copii şi juniori al celor de la Dinamo a fost desemnat de Federaţia Română de Fotbal cea mai bună academie de fotbal şi a primit astfel invitaţia de a participa la mijlocul lunii viitoare la un turneu organizat de FIFA şi UEFA la Budapesta.

"Avem mai multe trofee, cel prezentat este primul pe anul acesta, la un turneu de la Braşov, unde am ieşit pe primul loc la grupa 2004. La grupele mari am participat la un turneu foarte bun, Elite Cup, la Arad, unde am jucat finala cu Ferencvaros şi am pierdut la 11 metri. Dar am eliminat echipe foarte bune. Am mare încredere că aceşti copii vor creşte şi vor aduce trofee şi pentru echipa mare. Avem foarte mulţi jucători convocaţi şi la loturile naţionale. În altă ordine de idei suntem invitaţi pe 15 septembrie la un turneu la Budapesta, unde participă cele mai bune academii de fotbal din Europa. Şi suntem singura echipă românească invitată la acest turneu organizat de FIFA şi UEFA. Vor participa următoarele echipe, Slovan Bratislava, PSV Eindhoven, FC Nurnberg, FC Bruges, Sturm Graz, Partizan Belgrad, Maribor, Slavia Praga, Ferencvaros, FC Sarajevo şi Academia Ferencz Puskas. Sunt academii cu bugete de patru milioane de euro anual. Noi suntem invitaţi de Federaţia Română de Fotbal, care a considerat, după performanţele avute în acest an, că suntem cea mai bună academie de fotbal din România", a spus Răduţă.

"Nouă nu ne-a lipsit nimic până acum, suntem foarte bine organizaţi ca academie. Avem copii din provincie care stau în condiţii de patru stele, trei mese pe zi şi şcoală. Sunt copii foarte talentaţi. Avem tot sprijinul din parte domnului Negoiţă în tot ceea ce întreprindem la centrul de copii şi juniori. La noi nu se simte insolvenţa", a adăugat Răduţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net