Din Liga Campionilor în «liga satelor»

Ultima actualizare:

    14 decembrie 2016. Lăcătuş a devenit,  oficial, directorul  tehnic al CSA Steaua,  care va juca în  liga a IV-aFoto: sportpictures.eu
14 decembrie 2016. Lăcătuş a devenit, oficial, directorul tehnic al CSA Steaua, care va juca în liga a IV-aFoto: sportpictures.eu

Cu câteva sute de fani alături, cu un buget iniţial de 300.000 de euro şi cu “Fiara” Marius Lăcătuş la conducere, CSA Steaua a intrat miercuri (14 decembrie) în peisajul fotbalului românesc.

După modelul Poli Timişoara sau Universitatea Craiova, Steaua are şi ea două echipe care se învârt în jurul aceluiaşi nume. Separându-se de Steaua lui Becali, CSA a dat drumul proiectului “CSA Steaua”, echipă care va intra din toamna anului viitor în liga a patra şi va încerca să promoveze în câţiva ani în Liga I.

Şef peste întreaga activitate a fost numit legendarul Marius Lăcătuş, unul dintre artizanii cu care vechea Steaua câştiga Cupa Campionilor acum 30 de ani şi tehnicianul care a calificat Steaua lui Gigi Becali în sezonul 2008-2009 al Ligii Campionilor.


    17 septembrie 2008. Marius Lăcătuş era  antrenorul Stelei  în Liga CampionilorFoto: sportpictures.eu
17 septembrie 2008. Marius Lăcătuş era antrenorul Stelei în Liga CampionilorFoto: sportpictures.eu

Astfel, de la duelurile cu Bayern, Lyon şi Fiorentina, Lăcătuş se va concentra acum pe confruntările cu Electroaparataj şi Metaloglobus. “Sper să nu ajung în situaţia de a antrena. Vom purta discuţii cu tehnicieni pentru contracte pe termen lung”, a explicat ieri Lăcătuş din postura de director tehnic. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, CSA Steaua nu va duce lipsă nici de bani, nici de fani. Astfel, Lăcătuş va avea pe mână în primul an (2017 – 2018) aproximativ 300.000 €, o sumă enormă pentru liga a patra.

La capitolul suporteri, aproape 200 de fani ai Stelei s-au adunat ieri dimineaţă la stadionul Ghencea, în amintirea vremurilor de odinioară. “Vom juca în Ghencea, pe terenul 5. Dacă vom vedea că fanii vin, vom găsi o altă arenă până la modernizarea stadionului mare din Ghencea”, a precizat Lăcătuş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net