UPDATE Decizie-şoc la FCSB: Alibec, scos din lot şi ars la buzunare!

Ultima actualizare:

    Denis Alibec
Denis Alibec

Cel mai bine cotat fotbalist din Liga I a ajuns la al nouălea meci de campionat (dintre care şapte ca titular) fără gol marcat.

UPDATE / În această dimineaţă, Gigi Becali a decis să taie în carne vie şi să-l „ardă” pe Alibec acolo unde îl doare mai tare. „I-am dat o amendă de 25 la sută din salariu. Am vorbit cu Argăseală şi Alibec fi amendat cu 75.000 de euro”, a dezvăluit finanţatorul. De asemenea, antrenorul Nicolae Dică nu va mai apela la Denis Alibec la următoarele meciuri, începând cu cel de joi, din Israel, în Liga Europa. „Din punctul meu de vedere, Alibec nu mai există. Te superi, nu te superi, dar nu mai există. Dacă nu, mă las eu”, i-a transmis Dică lui Gigi Becali.

Denis Alibec e într-o „prăpastie” din care se pare că nu poate să se ridice. În plus, fiţele de care dă mereu dovadă l-au scos definitiv de la inima patronului FCSB, Gigi Becali. Scena de la Voluntari, în care Alibec loveşte cu pumnul o uşă după ce a fost schimbat, spune totul despre comportamentul de copil alintat al lui Denis. „Toate mingile care au venit la Alibec le-a dat la adversari. Şi acum dădea în uşă. Vai de capul lui! El crede că se joacă cu mine. Problema mea nu este că am făcut egal, problema mea este obrăznicia lui Alibec”, a declarat Becali după remiza albă (0-0) dintre FC Voluntari şi FCSB.


    Faza în care Alibec loveşte uşa vestiarului
Faza în care Alibec loveşte uşa vestiarului

„Noi am jucat cu om în minus, n-am avut atacant. El crede că e copil şi că toată lumea trebuie să-l alinte pe el. O să stea pe bancă şi o să rupă banca cu piciorul”, a completat Gigi Becali, făcându-şi praf căpitanul.

„O să vorbesc cu Dică şi o să vedem ce măsuri trebuie luate cu el. Nu se mai poate aşa, gata!”, a încheiat patronul roş-albaştrilor. În aceste condiţii, e cert faptul că lui Denis Alibec i se pregăteşte o pauză lungă, în care va sta cel mult pe banca de rezerve. Pentru FCSB, urmează joia viitoare deplasarea din Israel cu Hapoel Beer-Sheva, iar apoi întâlnirea de acasă cu Timişoara şi partida aparent lejeră cu Sănătatea Cluj din Cupa României, meciuri în care Alibec va fi trecut de Nicolae Dică pe linie moartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net