Denis Alibec e istorie la FCSB. Lotul prezent la reunire

Ultima actualizare:

    Denis Alibec a jucat un sezon şi jumătate la FCSBFoto: Click!
Denis Alibec a jucat un sezon şi jumătate la FCSBFoto: Click!

Plecarea lui Denis Alibec de la FCSB s-a confirmat oficial, de vreme ce jucătorul de 27 de ani n-a făcut vizita medicală şi nu va fi luat de Nicolae Dică în lotul pentru cantonamentul de vară.

Alibec şi-a încheiat aventura în tricoul roş-albastru, la capătul unui sezon dezastruos, în care a dat un singur gol în campionatul intern în 20 de meciuri jucate. „Uitaţi-l pe Alibec!”, ne transmitea Gigi Becali în urmă cu ceva vreme, multă lume îndoindu-se însă de faptul că patronul FCSB se va debarasa atât de uşor la jucătorul cumpărat cu două milioane de euro de la Astra. Iată însă că Becali n-a glumit, iar Denis Alibec se va antrena prin parcuri până când va fi transferat la o altă echipă dispusă să accepte statutul său de fotbalist-problemă. La ordinul finanţatorului, FCSB a început astăzi perioada de pregătire fără Alibec, lucru care nu îl deranjează deloc pe antrenorul Dică. „Relaţia mea cu el nu va mai fi pentru că n-o să mai fie în lot”, a declarat tehnicianul roş-albaştrilor. Astfel, până la recuperarea lui Gnohere după o operaţie şi până la alte transferuri, Nicolae Dică va avea la dispoziţie un singur vârf de meserie, un puşti de la echipa a doua a clubului. Pe lângă absenţele lui Alibec şi Gnohere, echipa lui Dică s-a reunit şi fără internaţionalii convocaţi la ultimele acţiuni ale echipelor naţionale (tricolorii Benzar, Bălaşa, Nedelcu, Budescu şi Man, respectiv albanezul Qaka).

Lotul FCSB la reunire:

Portari: Cristian Bălgrădean, Andrei Vlad, Răzvan Ducan

Fundaşi: Valerică Găman, Bogdan Planic, Junior Morais, Marko Momcilovic, Ştefan Cană

Mijlocaşi: Mihai Pintilii, Florin Tănase, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Ovidiu Popescu, Robert Băciuţ, Ianis Stoica, Daniel Toma

Atacant: Cristian Dumitru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net