Demonii i-au luat salariul pe 2 luni lui Tamaș

Ultima actualizare:

    Gabi TamaşFoto: Mediafax
Gabi TamaşFoto: Mediafax

Când l-a readus pe Tamaş la Steaua, Gigi Becali s-a asigurat de comportamentul fundaşului cu o clauză anti-băutură de 50.000 de euro, adică dublul salariului pe care fotbalistul de 32 de ani îl încasează lunar. Degeaba, pentru că Tamaş şi-a văzut de treabă!

La Steaua, evenimentul săptămânii nu e calificarea în optimile Cupei (după 2-1 cu Foresta, la Suceava) sau meciul de mâine de la Iaşi. Mult mai importantă e situaţia tensionată creată în jurul său de veteranul Gabi Tamaş, surprins din nou cu alcoolul în cap prin barurile din Centrul Vechi.

Deşi Reghecampf a lăsat de înţeles că elevul său era în timpul liber şi putea face ce vrea, patronul Gigi Becali nu e de aceeaşi părere. „Nu pot rămâne indiferent, nu se poate aşa la infinit. N-ai cum să-ţi pui baza în el. Dacă la 8 trebuie să fii la antrenament, te mai trezeşti la 7 după o noapte pierdută?”, a comentat Becali.

„La Steaua nu s-a permis niciodată aşa ceva. Am făcut o excepţie cu el, a avut în contract 50.000 de euro amendă, dar Tamaş are un demon al băuturii, care nu-l lasă în pace”, a completat finanţatorul stelist. Cum fundaşul are un salariu de 25.000 de euro, e greu de crezut că Gabi Tamaş va accepta să plătească o amendă atât de mare, cât veniturile sale pe două luni.

„Eu nu vreau să-i iau banii, dar nici nu pot să-l las aşa, să se supere ceilalţi jucători”, a încheiat Gigi Becali, semn că va exista totuşi o sancţiune pecuniară, chiar dacă aceasta va fi mai mică de 50.000 de euro.

„Cel mai prost stăm la fundaşii centrali”, a recunoscut Becali în contextul în care Gabi Tamaş nu mai pare o soluţie de viitor. Astfel, cum Mitrea şi Moke sunt şi ei trecuţi la capitolul „pierderi”, patronul roş-albaştrilor a anunţat că vrea să transfere doi jucători pe acest post în următoarea perioadă de „mercato”, în luna ianuarie.

CV-ul lui Tamaş e plin de beţii

  • A spart uşa de termopan a unui bloc şi s-a culcat pe casa scării
  • L-a luat la bătaie pe Daniel Pancu pentru că acesta nu l-a lăsat să urineze într-o chiuvetă
  • A fost dat afară de la CFR Cluj după numai 6 zile, ca urmare a unui scandal provocat într-un club de noapte
  • S-a implicat într-o altercaţie cu mulţi pumni într-un pub din oraşul englez Doncaster
  • A devastat un restaurant din Poiana Braşov, alături de nişte prieteni
  • A ratat turneul naţionalei din America de Sud din cauza unui chef
  • A fost exclus din lotul naţionalei, alături de Mutu, după un şpriţ în seara premergătoare meciului cu San Marino

Alte amenzi uriaşe din fotbalul mare

simeon stalpnicul png

Wesley Sneijder – 2,2 milioane de euro. Clubul Galatasaray a decis să-l amendeze pe mijlocaşul olandez pentru faptul că a încasat mai mult de 10 cartonaşe galbene în sezonul trecut. Bineînţeles, a ieşit un scandal monstru, iar Sneijder a plătit o sumă mult mai mică.

Carlos Tevez – 500.000 de euro. În 2011, vârful argentinian juca la Manchester City, iar într-un meci cu Bayern München din Liga Campionilor a refuzat să intre pe teren în repriza secundă. Antrenorul Mancini n-a gustat deloc acest gest, iar şefii “cetăţenilor” l-au sancţionat pe Tevez cu jumătate de milion de euro.

simeon stalpnicul png

John Terry – 250.000 de euro. Fundaşul lui Chelsea e oferit ca exemplu în lupta împotriva rasismului pe terenul de fotbal. În 2012, Terry a fost nevoit să scoată din buzunare o mică avere ca urmare a remarcilor rasiste îndreptate împotriva unui adversar, Anton Ferdinand.

simeon stalpnicul png

Roy Keane – 170.000 de euro. În cartea sa autobiografică, fostul atacant irlandez consacrat în tricoul lui Manchester United a recunoscut că faultul extrem de dur comis în 2001 asupra unui jucător de la Manchester City, Alfie Haland, a fost intenţionat. Federaţia engleză s-a sesizat imediat şi l-a sancţionat drastic pe Keane.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net