Declarații halucinante la Astra:” Înfrângerea cu Dinamo e de bun augur”!

Ultima actualizare:

    Daniel Niculae a debutat la Astra
Daniel Niculae a debutat la Astra

Fotbalistul echipei Astra, Daniel Niculae, a mărturisit, după meciul cu Dinamo, scor 1-4, că el şi colegii săi trebuie să ia acest eşec ca pe un duş rece şi să remedieze greşelile înaintea partidei de săptămâna viitoare cu FC Copenhaga.

Dinamo a învins în deplasare, cu scorul de 4-1, campioana Astra Giurgiu, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care arbitrul Ovidiu Haţegan a acordat trei penaltiuri, unul gazdelor şi două oaspeţilor, şi a eliminat un jucător de la giurgiuveni. Golurile învingătorilor au fost marcate de Harlem Gnohere '23 (penalti), '69 (penalti), '77 şi Valentin Lazăr '44. Pentru Astra Giurgiu a înscris Fernando Boldrin, în minutul 48, din penalti.

Stan a fost eliminat de la Astra în minutul 74 pentru un fault dur la Lazăr.

"Nu ne aşteptam să pierdem. Poate fi şi această înfrângere de bun augur, pentru că am intrat prea încrezători. Trebuie să ne trezim, pentru că miercuri este cu totul alt meci, de cupă europeană, în care trebui să nu primim gol în primul rând acasă. Arbitrajul a fost foarte bun. Trebuie să remediem greşelile înainte de meciul de miercuri pentru că dacă vom face aceleaşi greşeli nu avem nicio şansă. Am arătat foarte prost pe teren.Trebuie să luăm această înfrângere ca pe un duş rece şi să mergem mai departe", a spus Niculae la DigiSport.

Astra va întâlni, miercuri, pe teren propriu, echipa FC Copenhaga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net