De ce a murit Prodan? "S-a supărat şi cu Burleanu ăsta"

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Fostul medic al echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, a declarat că Daniel Prodan nu avusese niciodată probleme cu inima, însă fostul internaţional s-ar fi consumat mult în ultima perioadă din cauza conflictului cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

"Didi a fost toată viaţa sănătos tun, nu a avut niciodată probleme medicale, era genul de fotbalist numai inimă şi muşchi. Se simţea mai obosit în ultimul timp, s-a supărat şi foarte tare cu Burleanu ăsta. Acuza o stare de oboseală", a spus doctorul Popescu pentru prosport.ro.

Daniel Prodan, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai României, a murit miercuri, 16 noiembrie, la vârsta de 44 de ani. Fostul component al echipei naționale avea nenumărate supărări provocate de actuala conducere a Federației Române de Fotbal. Toată lumea îl știa pe Prodan ca pe un tip vesel, mereu pus pe glume. Viața lui avea să se schimbe după ce a fost concediat de noua conducere a FRF. În martie 2014, după o acţiune a naţionalei under 17, între directorul sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, Daniel Prodan, şi conducerea federaţiei s-a iscat un conflict, în urma căruia fostul fundaş al Stelei a fost demis. Răzvan Burleanu și Prodan au avut un schimb dur de replici în presă iar actualul șef al FRF l-a dat în judecată pe fostul internațional, cerându-i daune de 25.000 de lei. Pe un ton dur, pe alocuri neortodox, Prodan l-a contestat pe Burleanu, afirmând despre acesta că nu are experiența să conducă fotbalul românesc. Tribunalul Ilfov a decis ca fostul internaţional să-i plătească lui Răzvan Burleanu 25.000 lei drept daune morale, dar Prodan a atacat sentinţa cu apel. Curtea de Apel Bucureşti a respins în martie, anul acesta, apelul lui Prodan, menţinând sentinţa Tribunalului Ilfov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net