Dat afară după 25 de ani! Naționala României a rămas fără echipă medicală

Ultima actualizare:

    Pompiliu Popescu a lucrat la lotul naţional din 1990
Pompiliu Popescu a lucrat la lotul naţional din 1990

Mai sunt mai puțin de 30 de zile până la startul Campionatului European de Fotbal, iar naționala României a rămas fără echipă medicală. Asta după ce miercuri (11 mai), oficialii FRF au decis să întrerupă contractul cu medicul Pompiliu Popescu și cu cei cinci maseuri. Nu s-au înțeles în privința unui nou angajament, așa că acum se caută doctori pentru ”tricolori”.

Pompiliu Popescu era de  25 de ani angajat la Federația Română de Fotbal. Fusese adus să aibă grijă de jucătorii primei reprezentative în timpul mandatului lui Emeric Ienei, iar de atunci a rămas la lot și a schimbat atâtea generații de fotbaliști. Ajuns la 65 de ani, în pragul vârstei de pensionare, Pompiliu Popescu a discutat cu șefii FRF despre noul său contract. Cei de la Casa Fotbalului au propus micșorarea salariului și stabilirea unei perioade determinate, însă medicul nu a fost de acord cu noile clauze. Consecința? Părțile și-au dat mâna și colaborarea a încetat. Astfel, alături de Popescu au părăsit echipa FRF și maseurii Roger Popovici, Ghiță Păcurariu Victor Hexan, Ovidiu Blendea și Bogdan Ionescu. 

”Li s-au achitat integral salariile și primele pentru calificarea la Campionatul European”, a fost anunțul celor de la Federație. ” Sunt foarte furios! Am lucrat 26 de ani la FRF, însă cu această conducere a Federaţiei nu se mai poate continua! Mi-am cerut drepturile, iar securiştii de acolo mi-au dat banii tocmai după ce au lansat pe piaţă informaţia că nu voi mai lucra la Federaţie, deci am primit banii acum! Dacă-mi dau drumul la gură îmi faceţi episoade. Nu am cum să mai lucrez cu domnişoara Burleanu! Şi-a pus unealta Anghel Iordănescu să mă anunţe că sunt tăiat pentru deplasarea din Italia, atât eu, cât şi staff-ul meu. De ce vă spun că dacă îmi dau drumul la gură iese scandal? Nu voi mai continua cu domnişoara Burleanu! Pe cine să aducă în locul meu? Tot o unealtă de-a lor, ca să o manevreze aşa cum vor ei. Mă opresc aici pentru că sunt foarte supărat”, a declarat Pompiliu Popescu, potrivit RTV. Acum, se caută un nou staff, și se pare că din el nu va lipsi kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, cel care acum are grijă de jucătorii Stelei și care a mai lucrat în Arabia Saudită, la Al-Hilal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
protest INQUAM Photos  jpg
image
image
image
image
image
image
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net