Daniel Niculae, de la TV la Astra

Ultima actualizare:

    Daniel Niculae  a jucat în România  doar la Rapid
Daniel Niculae a jucat în România doar la Rapid

Fostul internaţional Daniel Niculae e noua achiziţie a liderului din Liga I, Astra. Fostul “vârf” al Rapidului se antrenează deja cu giurgiuvenii, iar contractul se va întinde până la sfârşitul acestui sezon.

“Nico”, aşa cum era poreclit de pe vremea în care evolua în Giuleşti, nu a mai bifat o partidă din primăvară, mai exact de la data 27 mai, atunci când rapidiştii au fost învinşi de Pandurii. Bucureştenii au retrogradat, el a devenit liber de contract şi nu şi-a găsit nici un alt club. Salvarea a venit de la “astrali”. Fostul său coleg din atacul Rapidului, Marius Şumudică, cel care acum îi antrenează pe giurgiuveni, l-a luat sub comanda sa, un aport având şi preşedintele Dani Coman, de asemenea coechipier cu “Nico” în Giuleşti în ediţia 2005-2006. “M-am antrenat alături de cei de la Astra. Ne-am înţeles. Voi vedea cum mă voi simţi din punct de vedere fizic şi când voi putea să joc şi să ajut echipa”, a spus el la Digi Sport, post ce l-a angajat ca invitat permanent la una dintre emisiuni.

Boubacar nu are loc nici în curtea şcolii

Şumudică a tunat la adresa elevilor săi după meciul cu Braşov din Cupă, 4-3, aceştia calificându-se cu emoţii după ce au condus cu 3-0 la pauză. “Au fost greşeli pe care nu le poţi face nici în Divizia D. Unii nu vor mai avea şansa să joace nici acolo”, a spus Şumudică. Printre “ţintele” sale se află şi mijlocaşul Mansaly Boubacar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net