Dan Petrescu pleacă din Qatar cu conturile pline

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu a rezistat  doar 11 meciuri la Al Arabi
Dan Petrescu a rezistat doar 11 meciuri la Al Arabi

Dan Petrescu a riscat venirea în ţările arabe şi a pierdut. Nu însă şi financiar. Asta pentru că, deşi a fost demis de qatarezi după doar 11 meciuri, din cauza rezultatelor proaste, „Bursucul” va beneficia totuşi de pe urma clauzei bombă din contractul său.

Fostul antrenor al lui Dinamo Moscova a semnat în vară cu Al Arabi un contract pe trei sezoane, urmând să câştige pentru fiecare dintre ele câte trei milioane de euro.

Pe lângă aceasta, avocaţii „Bursucului” au fost inspiraţi să introducă în contract o clauză conform căreia Dan Petrescu ar urma să primească şi două milioane de euro despăgubire dacă ar fi concediat înainte de expirarea înţelegerii. Acest lucru îl face acum pe fostul campion al României cu Unirea Urziceni să n-aibă în gură un gust chiar aşa de amar. Pentru asta aşteaptă să fie demis însă şi în acte şi deocamdată refuză să plece singur de la echipă.

Astfel, tehnicianul va avea liber de Sărbătorile de Iarnă şi se întoarce în ţară cu o primă de Crăciun foarte grasă. Problema e că după 1 ianuarie va trebui să-şi caute din nou de lucru, dar cu o asemenea sumă în buzunar nici asta nu e o dramă chiar aşa de mare pentru el. Trei victorii, trei înfrângeri şi cinci remize e palmaresul final al lui Petrescu în Qatar.

Rădoi şi Olăroiu au şi ei probleme

Mirel Rădoi si Cosmin Olăroiu
Mirel Rădoi si Cosmin Olăroiu

Al Ahli, echipa din Emirate antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care joacă şi Mirel Rădoi, n-o duce prea bine în acest sezon. Campioana în exerciţiu a ajuns pe locul şapte, iar şeicii i-au scos principali vinovaţi pe cei doi români. Dacă situaţia nu se îndreaptă, „Oli” e şi el la un pas de demitere, caz în care nici Rădoi n-ar mai rămâne la Dubai până mai târziu de luna ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net