Dă Iaşiul lovitura în Croaţia?

Ultima actualizare:

    Andrei Cristea  a marcat în  meciul tur
Andrei Cristea a marcat în meciul tur

Meciul tur cu Hajduk Split de săptămâna trecută (2-2) le-a arătat ieşenilor că nu sunt cu nimic mai prejos decât formaţia croată. Mai mult, cu puţină atenţie, echipa antrenată de Nicolo Napoli putea tranşa calificarea încă după prima manşă.

 La primul meci european din istorie, CSMS-ul a condus cu 2-0, a trecut pe lângă 3-0, pentru a fi egalată la ultima fază a meciului, în urma unei gafe monumentale a portarului Branko Grahovac. „Greşeli facem cu toţii, jucătorul, antrenorul. La portar se vede când greşeşte. Branko va fi titular în returul cu Hajduk”, a spus Napoli, semn că va merge tot pe mâna lui Grahovac între buturi.

 Ieşenii, culoar spre play-off

„Vrem să câştigăm în Croaţia, chiar dacă ei joacă bine acasă şi au suporteri numeroşi pe teren propriu. Şansele de calificare sunt 50-50”, a completat tehnicianul italian al Iaşiului. Dacă va da lovitura pe arena „Poljud” din Split, CSMS Iaşi va avea o şansă uriaşă de a ajunge chiar în play-off-ul (ultimul tur preliminar) Ligii Europa. Asta pentru că la tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei, ieşenii au fost cap de serie datorită coeficientului ridicat al croaţilor de la Hajduk. Astfel, învingătoarea dublei manşe româno-croate va întâlni în faza următoare a competiţiei echipa ucraineană Oleksandriya, o grupare de care CSMS Iaşi ar putea trece cu uşurinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net