A curs sânge la Madrid

Ultima actualizare:

    Sângele lui Mandzukic  nu l-a impresionat  pe arbitrul sârb
Sângele lui Mandzukic nu l-a impresionat pe arbitrul sârb

Diego Simeone şi băieţii lui n-au uitat finala Ligii Campionilor de anul trecut, pierdută dramatic în faţa oamenilor lui Capello, scor 1-4. Alb-roşii abia i-au aşteptat pe Vicente Calderon, pe marii rivali din capitala Spaniei, dornici de răzbunare, iar asta a creat o partidă de foc.

Intrările tari au fost o obişnuinţă încă din primul minut al derby-ului local, dar durităţile au culminat după pauză. În minutul 51, fundaşul Realului, Sergio Ramos, s-a ciocnit violent de atacantul lui Atletico, Mario Mandzukic. Cel mai şifonat a ieşit croatul, care şi-a spart aracada, ca boxerii. Sângele a început să curgă şiroaie pe faţa lui Mandzukic, dar arbitrul sârb, Milorad Mazic, n-a fost prea impresionat şi n-a acordat nici un cartonaş. Cusut şi pansat, atacantul gazdelor s-a întors pe teren şi n-a avut probleme în a juca toate cele 90 de minute. Din păcate, incidentele de la Atletico – Real nu s-au încheiat aici, nouă minute mai târziu Manzdukic intrând în alt clinci, cu un alt adversar, de această dată cu fundaşul dreapta, Dani Carvajal.

Căutând să se răzbune pe cineva după accidentarea suferită mai devreme şi nepenalizată de central, acesta l-a lovit cu cotul în gură pe Carvajal, la un duel în careul lui Casillas. Jucătorul Realului n-a căzut, ci a preferat să-şi facă şi el singur dreptate, muşcându-l de braţ pe Mandzukic şi trăgându-i şi un pumn în coaste când nici un arbitru nu era atent. Cum nimeni n-a văzut, şi acest gest a rămas nepenalizat şi s-a terminat 11 la 11, deşi se puteau acorda cel puţin trei cartonaşe roşii. UEFA ar putea dicta însă nişte suspendări în urma analizei probelor video.

Monaco se plânge că a furat-o Juventus

Cea mai controversată  fază a meciului  Juventus – AS Monaco
Cea mai controversată fază a meciului Juventus – AS Monaco

Cu mare scandal s-a lăsat şi prima manşă dintre Juventus şi AS Monaco, jucată la Torino. Italienii au câştigat cu 1-0, gol marcat din penalty de Arturo Vidal, dar francezii au contestat lovitura de la 11 metri. Monegascii spun că faultul lui Carvalho asupra lui Morata s-a comis în afara careului şi că centralul ceh, Pavel Kralovec, i-a nedreptăţit. Faza a fost însă foarte grea, reluările arătând infracţiunea începută în afara suprafeţei de pedeapsă, dar continuată şi finalizată mult în careu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net