Cupa României: Dinamo se bate cu Astra şi Steaua cu Viitorul!

Ultima actualizare:

    Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!
Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!

De mâine încep meciurile din Cupa României, competiţie în care au mai rămas opt echipe, printre care şi Dinamo, Steaua, dar şi revelaţia Astra.

Timişoara - ASA va fi primul duel, de la ora 18.00, urmat de la ora 20.30 de derby-ul Dinamo - Astra. Miercuri, ora 20.30, CSMS Iaşi va întâlni pe CFR, iar joi, 20.30, Viitorul va primi vizita Stelei.

Câteva date despre fiecare meci:

Timişoara - ASA: Trupa din Banat are ca obiectiv câştigarea competiţiei KO, însă timişorenii nu au mai fost în semifinale din 2009.

Dinamo - Astra: Interesant e că roş-albii au decis ca suporterii să aibă acces liber la ultimul meci de pe teren propriu din acest an şi probabil ultima dispută pe stadionul din "Ştefan cel Mare", aici urmând să înceapă lucrările pentru o nouă arenă.

CSMS Iaşi - CFR: "E important să ne calificăm în Cupă. Nu va fi uşor la Iaşi, pentru că au o echipă bună. Dinamo e şi ea în creştere, dar sper să încheiem cu bine. Cu două victorii, s-ar mai limpezi apele", a spus fundaşul clujenilor Lucian Goian, el referindu-se la faptul că după meciul cu ieşenii urmează în Liga I partida cu roş-albii.

Viitorul - Steaua: meciul va fi unul "în familie". Viitorul e echipa lui Gică Hagi, naşul lui Gigi Becali, patronul Stelei.

"Viitorul nu este o necunoscută pentru mine. Gică a reuşit să facă o echipă bună, a cărei ascensiune nu este deloc întâmplătoare. A format o trupă foarte puternică, un mix între tinerii lui jucători şi fotbalişti cu experienţă, iar rezultatele se văd. Gică Hagi a muncit foarte mult, se vede lucrul ăsta şi merită felicitat pentru ce a reuşit să facă din Viitorul", a spus antrenorul Stelei, Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net