Cum să pierzi 40.000.000 de euro în 15 minute

Ultima actualizare:

    Fotbalistul a avut  nevoie de oxigen  pentru a respira normal
Fotbalistul a avut nevoie de oxigen pentru a respira normal

Manchester United a pierdut primul joc din grupele Ligii Campionilor, 2-1 în Olanda, contra celor de la PSV. Englezii l-au pierdut pentru tot restul sezonului şi pe fotbalistul Luke Shaw, adus în această vară de la Southampton pentru 40 de milioane de euro.

Puştiul de 20 de ani n-a rezistat decât primele 15 minute ale jocului. Shaw a fost lovit serios de Hector Moreno, care  a avut o intrare imprudentă, prin alunecare, cu crampoanele direct pe tibia lui Shaw. Incidentul s-a petrecut în careul echipei gazdă, însă arbitrul italian Nicola Rizzoli nu a considerat că a fost fault.

Jucătorul de la Manchester a primit îngrijiri medicale 10 minute, pe gazon, i s-a pus masca de oxigen pentru a putea respira normal, apoi a fost transportat la spital. Verdictul doctorilor a fost crunt: dublă fractură de tibie şi peroneu, iar Luke va fi operat la Manchester şi va sta departe de gazon pentru tot restul sezonului.

Moreno şi-a cerut scuze pentru accidentarea pe care i-a provocat-o lui Shaw: “Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu-mi amintesc, mă simt doar foarte rău pentru că am fost implicat în accidentarea lui. Îmi pare cu adevărat rău. Cred că nu a fost fault, cred că am jucat mingea, dar în astfel de situaţii nu mai contează dacă a fost fault. Îmi pare rău pentru el şi pentru familia sa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net