Cum arată Mihai Stoica după 20 de luni de închisoare

Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe bunul său prieten Mihai Stoica
Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe bunul său prieten Mihai Stoica

Mihai Stoica este încarcerat la penitenciarul Jilava, unde îşi ispăşeşte pedeapsa primită în dosarul "Transferurilor", de trei ani şi şase luni. Datorită comportamentului său exemplar, Meme a avut mai multe permisii, iar în timpul unei vizite acasă, s-a întâlnit cu Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Stoica (50 de ani) este în permisie acasă şi s-a întâlnit cu Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a publicat pe un site de socializare o fotografie în care apare alături de Meme. Aceasta este prima poză cu Stoica după cele 20 de luni de detenţie. Cu barbă căruntă, oficialul de la Steaua apare zâmbind alături de bunul său prieten. 


    Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe bunul său prieten Mihai StoicaFoto: Arhiva personală
Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe bunul său prieten Mihai StoicaFoto: Arhiva personală

Datorită comportamentului său exemplar din penitenciar, Mihai Stoica va fi eliberat condiţionat, cel mai probabil la începutul anului viitor. 

În dosarul "Transferului" au fost condamnaţi, în martie 2014, opt grei ai fotbalului au fost condamnaţi la închisoare cu executare: Cristian Borcea şi Ioan Becali, câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos, trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, trei ani şi şase luni, Gheorghe Neţoiu și Jean Pădureanu, câte trei ani şi patru luni, și Gheorghe Popescu, trei ani, o lună şi zece zile. Dintre aceştia, George Copos, Jean Pădureanu şi Gică Popescu au fost deja eliberaţi condiţionat. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net