Cum ai putea să ai un câștiguri constante de 1500 RON din pariuri online?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Pentru a câștiga în mod constant la pariuri online trebuie neapărat să respectăm un set de reguli stricte,” spune Cădar Marius, expert în migrarea pariorilor din offline către online.

Fondatorul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, a mai evidențiat încă un lucru cât se poate de interesant: „Pentru a realizat profit pe termen lung la pariuri, în primul rând este nevoie să ne permitem să pierdem și să învățăm să acceptăm înfrângerile, pentru că până la urmă, acestea fac parte din fenomen. Nu există pariori invicibili. De altfel, majoritatea jucătorilor își falimentează bugetele tocmai pentru că nu își asigură o marjă de risc corespunzătore,” a declarat Cădar Marius în exclusivitate pentru Click.ro.

Cum ne putem proteja bugetul?

Atât în intervențiile sale din media, cât și în publicațiile online sau cele tipărite, specialistul subliniază mereu importanța utilizării unei strategii de management al banilor: „Strategiile cu mize progresive sunt extrem de periculoase și nu oferă realmente mari șanse de câștig, decât dacă avem la dispoziție un buget extrem de mare, nenumărate cunoștințe, foarte mult timp și așteptări foarte realiste.”

„Îi sfătuiesc pe pariori de peste 10 ani de zile să joace sisteme simple, cum ar fi cel cu miză fixă – ca și procent din banca inițială, undeva între 2 și 5% – și să joace pariuri individuale. În acest mod, potențialul profit este mai mic, însă realitatea ne-a dovedit că altfel ne este aproape imposibil să câștigăm constant pe termen lung,” ne-a mărturisit specialistul.

simeon stalpnicul png

CITEȘTE AICI GHID PARIURI ONLINE – MATERIALUL PUBLICAT DE MARIUS CĂDAR PE SITE-UL PARIURIX.COM!

Cum putem câștiga 1500 RON pe lună din pariuri?

I-am adresat această întrebare primului autor care publică o carte tipărită despre pariuri în țară, iar răspunsul acestuia a fost unul cât se poate de revelator pentru suflarea parioristică din țară: „Este mult mai simplu decât credeți!”.

„Dacă vei reuși să ochești 55 de pariuri corecte din fiecare 100 jucate, respectând condițiile de mai sus, la sfârșitul celui de-al 200-lea pariu vei fi realizat un profit de aproximativ 1500 RON,” a declarat liderul comunității PariuriX.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net