Culmea nesimţirii: La antrenamente, Costea urina pe teren!

Ultima actualizare:

„El e capul răutăţilor. Făcea scandal pe la spatele meu că el nu acceptă să fie decât titular. Dar el parcă are 80 de ani!În alte vremuri, la acea ocazie de la Piatra Neamţ îl executa pe portar râzând. Sigur el l-a pus pe Mihai să-mi trimită SMS. Mihai e cuminte, nu trimitea el niciodată un asemenea mesaj. O să-l salvez pe Mihai separându-l de Florin", a declarat latifundiarul din Pipera.

Becali a dezvăluit şi un episod incredibil petrecut la o şedinţă de pregătire de-a Stelei: „Ilie Stan conducea antrenamentul, încerca să explice ceva, iar Florin s-a dus să-şi facă nevoile la marginea terenului. Vă daţi seama ce caracter are?! Eu n-am mai auzit aşa ceva în viaţa mea!".

După ce l-au scuipat la Piatra Neamţ, fanii Stelei i-au transmis şi ei lui Florin Costea să plece cât mai repede la o altă echipă.

„Fraţii Costea strică atmosfera în vestiar. Vorbeam cu Martinovici, mi-a zis şi el că va fi linişte la echipă dacă fraţii vor pleca. Bourceanu a spus că pleacă el dacă nu se iau măsuri cu Florin Costea. Ne-am săturat de fiţele lor", a dezvăluit liderul peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă.

Patronul celor de la FC Vaslui a anunţat că este interesat să-l coopteze pe Florin Costea în lotul lui Viorel Hizo. „Florin este un jucător foarte valoros, care avea evoluţii excelente la Craiova. Dacă îl reneagă toţi, eu îl aştept cu braţele deschise la Vaslui", a spus Porumboiu.

Borcea l-a cerut pe Fl. Costea la Dinamo

De la Miami, preşedetintele executiv al „câinilor" plănuieşte strategia de transferuri pentru iarnă. Cristi Borcea l-a sunat pe naşul său de cununie, Gigi Becali, şi i l-a cerut pe Florin Costea la Dianmo, după ce olteanul a căzut în dizgraţia roş-albaştrilor.

„Mi-a zis ieri că îl vrea dacă îl dau eu afară. Când mă roagă finu', nu poţi să-l refuzi. Nu vreau să ia Dinamo titlul, toata viaţa vreau să fie distrusă", a spus Becali.

Alte «măgării» marca Florin Costea

 A mâncat pizza şi papanaşi în ziua unui meci, pe când era la Craiova

Antrenorul de atunci al Universităţii, Laurenţiu Reghecampf, şi-a reamintit incidentul: „Nu este normal ca în cantonament să mănânci papanaşi şi pizza, dar această problemă am rezolvat-o atunci. Acum nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea despre faptele lui Florin. Mă gândesc totuşi că poate nu-şi dă seama la ce echipă a ajuns. Steaua e mult mai mare decât şi-a închipuit el vreodată".

 Obişnuieşte să joace poker pe internet

Acest lucru a fost confirmat chiar de patronul Stelei. „S-a înhăitat cu nişte dubioşi din Vâlcea. Dacă o termină cu pokerul şi trage puţin de el, poate îşi va reveni. Dacă nu, să se ducă în altă parte, dar să-l lase pe Mihai în pace", a spus Becali.

 A sărit să-l bată pe Bourceanu

Florin Costea a fost la un pas să se încaiere cu Alex Bourceanu. „Ştiţi ce mi-a zis Florin? Cică să intre într-o cameră să se bată cu Bourceanu şi după aia să iasă cei mai buni prieteni. Cum să facă aşa ceva? I-am zis că poate să facă asta dacă intră cu Fane, bodyguard-ul meu. Ce-i cu gestul ăsta de vagabond?! Auzi, ce idei are!", a dezvăluit Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net