Cu "şomerii" spre EURO 2016

Ultima actualizare:

    Şeful FRF, Răzvan  Burleanu, l- a propus  pe Anghel Iordănescu  în funcţia de selecţionerFoto: Mediafax
Şeful FRF, Răzvan Burleanu, l- a propus pe Anghel Iordănescu în funcţia de selecţionerFoto: Mediafax

„Puiu” Iordănescu, Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea trebuie să ducă echipa naţională la Campionatul European din 2016. Azi, Comitetul Executiv îi va valida în funcţii, iar după-amiază vor fi prezentaţi oficial.

După plecarea lui Piţurcă şi refuzul „greilor” Boloni, Olăroiu sau Contra de a prelua destinele „tricolorilor”, şefii de la FRF s-au orientat către varianta situată la îndemână: directorul tehnic Anghel Iordănescu. Iniţial, nu a acceptat interimatul, urmând să conducă doar meciul cu Irlanda de Nord de la data de 14 noiembrie şi apoi să plece. Acum a spus da, însă va fi instalat cu puteri depline. „Generalul” e lăudat pentru calificările reuşite în trecut pe banca naţionalei, dar el a renunţat la antrenorat în ultimii opt ani, Al-Ain în 2006 fiind ultima experienţă de acest gen. Apoi, „secundul” Viorel Moldovan e selecţioner la Under 21, unde conduce doar câteva meciuri pe an şi nu e atât de presat de rezultate, în timp ce Daniel Isăilă a fost demis recent de la Astra din cauza eşecurilor pe band rulantă. Ionuţ Badea e şomer din octombrie anul trecut, de când cei de la Oţelul au renunţat la el.

Piţurcă a venit cu ghinion la Al-Ittihad

simeon stalpnicul png

Victor Piţurcă a lăsat echipa naţională pentru Al-Ittihad, dar sosirea sa la saudiţii nu a fost fastă. El va debuta la data de 31 octombrie, în meciul cu Hajer, însă sâmbătă a asistat la derby-ul cu Al-Nassr. Al-Ittihad a pierdut, deşi era singura neînvinsă. Totuşi, Piţi a fost aclamat de fani şi a primit un tablou cu mesajul: “Bine ai venit Piţurcă”, însă numele era scris cu litere mici.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net