Cu o muşcătură, Suarez te poate îmbogăţi!

Ultima actualizare:

    Luis Searez va juca  astăzi pentru prima  dată într-un meci oficial  pentru BarcelonaFoto: AP
Luis Searez va juca astăzi pentru prima dată într-un meci oficial pentru BarcelonaFoto: AP

După o suspendare de patru luni primită după celebra muşcătură de la Mondiale, Luis Suarez revine astăzi pe teren într-un meci oficial, chiar în „El Clasico”. Pentru acest eveniment, casele de pariuri au o ofertă specială.

Primul derby al sezonului dintre marile rivale Real Madrid şi Barcelona are o miză aparte. După mult timp, eternul duel direct Cristiano Ronaldo – Lionel Messi pică în plan secund. Pe „Bernabeu”, toţi ochii vor fi aţintiţi în primul rând pe golgheterul uruguayan Luis Suarez, căruia i-a expirat suspendarea dictată de FIFA după gestul canibalic de la Mondiale.

În urmă cu patru luni, în meciul Uruguay – Italia (1-1), Suarez a muşcat fără milă din umărul lui Chiellini, fapt care nu i-a împiedicat pe cei de la Barcelona să-l cumpere pe sud-american de la Liverpool în schimbul a 94 de milioane de euro. „Aşteptarea e gata, Suarez este disponibil, iar Luis Enrique îl poate folosi sâmbătă”, au anunţat ieri catalanii. Ca de obicei, amatorii de pariuri sunt atraşi la derby-ul Real – Barcelona de o ofertă variată. De această dată, unele case s-au gândit să ofere cote şi la întrebări precum „Îl va muşca Suarez pe Pepe?” sau „Va fi eliminat Suarez?”. Astfel, o muşcătură a „Canibalului” e plătită cu vârf şi îndesat, orice euro pariat putând să le aducă pariorilor venituri de 50 de ori mai mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net