Cu "câinii" la psiholog

Ultima actualizare:

    Dinamoviştii nu-şi mai  revin din pasa proastă  în care au intratFoto: Mediafax
Dinamoviştii nu-şi mai revin din pasa proastă în care au intratFoto: Mediafax

Dinamovişti merg din rău în mai rău. L-au schimbat pe antrenorul Mihai Teja, crezând că acolo se află problema echipei. Însă nici revenirea pe banca tehnică a lui Flavius Stoican nu a produs schimbarea de atitudine şi plusul în joc pe care şi-l doreau “câinii”. Din contră!

Ultimele rezultate ale dinamoviştilor nu sunt deloc îmbucurătoare, iar atitudinea jucătorilor lui Flavius Stoican lasă mai mult de dorit decât evoluţia echipei în sine.

În pauza competiţinală, prilejuită de meciul naţionalei din campania de calificare la Euro 2016, "câinii" s-au pregătit foarte bine fizic, însă la meciul amical cu Debrecen au clacat. Au pierdut lamenatabil, 6-0, şi au demonstrat că au în continuare mari probleme.

Voiau de mult să aducă un medic

“Este un blocaj psihic la jucători. Din păcate, este un moment foarte greu pentru Dinamo. Nu este însă un capăt de ţară. Am ajuns într-un moment în care echipa, indiferent ce ar vrea, nu merge. În mare, noi am identificat problemele, dar e foarte greu să le rezolvi într-un timp foarte scurt. Ştim ce avem de făcut şi deja am luat primele măsuri în acest sens. Nu se pot face minuni peste noapte, dar sperăm să remediem problemele cât mai curând”, a explicat managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu.

Şefii din Şoseaua Ştefan cel Mare s-au gândit că este cazul să apeleze la ajutor specializat, aşa că au luat legătura cu un psiholog sportiv. Nu este o idee nouă în fotbalul românesc, chiar la Dinamo vorbindu-se şi în trecut de astfel de “terapii”.

În fotbalul mare, toate cluburile au cel puţin un angajat pentru a discuta în astfel de momente cu jucătorii. Este de aşteptat ca dinamoviştii să facă atât terapie de grup, cât şi individuală, discuţiile cu psihologul având menirea să detensioneze atmosfera din cadrul lotului.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net