Criză la Cluj! Ceferiştii au jucat pe o bere

Ultima actualizare:

    Sulley Muniru a ajuns în turul trei preliminar al Ligii EuropaFoto: Mediafax
Sulley Muniru a ajuns în turul trei preliminar al Ligii EuropaFoto: Mediafax

Elevii lui Miriuţă vor încasa câte 10.000 de euro doar dacă se vor califica în grupele competiţiei, altfel se vor mulţumi doar cu o „masă” oferită de conducătorii echipei. Formaţia din Gruia a trecut de FK Jagodina şi luptă în continuare pentru un loc în Europa.

Deşi nu au pierdut niciuna dintre cele două manşe disputate cu sârbii, fotbaliştii nu au primit niciun cent în cont, aşa cum se întâmpla în anii trecuţi. “După calificarea în grupe va veni şi prima, acum le dau câte o bere şi mai primesc de la Miriuţă nişte zile libere”, a spus Mureşan. Fiecare fotbalist va încasa 10.000 de euro, sumele urmând a fi de fapt achitate de UEFA, for ce recompensează cluburile doar după ce ajung în grupele competiţiei.

Până acolo însă mai e drum lung, iar primul hop se numeşte Dinamo Minsk. “Disputa cu cei de la Minsk va fi dificilă, dar avem determinarea şi forţa să-i învingem. Am încredere că vom obţine rezultate foarte bune”, s-a arătat optimist Mureşan. “Avem timp zilele astea să-i urmărim. Dubla cu ei e foarte important, dar sunt optimist că vom câştiga”, a declarat şi antrenorul Miriuţă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net