Criză la CFR? Se clatină fortăreaţa „Bursucului” Petrescu

Ultima actualizare:

    CFR Cluj n-a mai câştigat de trei etape
CFR Cluj n-a mai câştigat de trei etape

CFR Cluj are trei egaluri la rând în play-off, iar Dan Petrescu a ajuns să fie contestat chiar de fanii grupării ardelene.

În duelul pentru titlu cu FCSB şi Craiova, marele atu al CFR-ului a fost în acest sezon antrenorul. Dan Petrescu trece însă prin cel mai dificil moment la cârma clujenilor, formaţie destabilizată atât din interior cât şi din exterior.

Indiferent de rezultatul derby-ului de aseară dintre FCSB şi Craiova, CFR Cluj poate fi declarată echipa care a pierdut cel mai mult în această etapă de play-off. Egalul (1-1) cu Astra, pe teren propriu, înseamnă două puncte de aur după care CFR-ul lui Petrescu s-ar putea să plângă la final, atunci când se trage linie. Dincolo de seria de trei remize consecutive, ceva nu mai funcţionează aşa cum trebuie în angrenajul construit cu migală de Dan Petrescu. În primul rând s-a stricat jocul echipei, în Gruia auzindu-se duminică seară cuvinte grele despre evoluţia vişiniilor. „Eu cred că a fost cel mai penibil meci al nostru, în prima repriză”, a declarat mijlocaşul argentinian Culio. Dan Petrescu a încercat să găsească o justificare, acuzând tactica defensivă a giurgiuvenilor conduşi de proaspătul antrenor Gigi Mulţescu. „Astra s-a organizat foarte bine, erau numai fundaşi pe teren. Mai sunt şi meciuri de acest gen. Avem 11 victorii şi patru egaluri pe teren propriu, nici Real Madrid nu are asemenea performanţe acasă”, a declarat Petrescu.


    Dan Petrescu
Dan Petrescu

Pe lângă jocul împiedicat al CFR-ului din ultima vreme, îngrijorătoare e şi atmosfera tensionată din jurul echipei. Cel mai contestat pare să fie în clipa de faţă chiar „Bursucul” Petrescu, totul pornind de la zvonurile privind o iminentă plecare a sa în China înainte de finalizarea contractului. „Fitilul” l-a aprins rivalul Meme Stoica, managerul FCSB-ului sugerând că Dan Petrescu va pleca de la CFR în vară. În consecinţă, antrenorul de 50 de ani a fost huiduit şi contestat copios la meciul cu Astra de o parte a propriei galerii. „Din câte ştiu, CFR e în România, nu în China. Acel domn face declaraţii doar ca să ne destabilizeze. Am devenit imun la ce spune el”, a afirmat Petrescu, referindu-se la spusele lui Meme Stoica. „Fiecare vine la meci să zică ce crede, contestă sau nu contestă. Unii mai au şi prieteni foşti antrenori. Se mai întâmplă, aşa e în România”, a completat Dan Petrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net